Κατερίνα Λιόλιου: «Μου πέταξαν ηλεκτρονικό τσιγάρο - Μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου»
Όσα είπε η Κατερίνα Λιόλιου στο πλατό του «The 2night Show».

 

Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσφατο επίμαχο σκηνικό με τον τραυματισμό της επάνω στην πίστα, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

«Είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνης. Πάντα υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Φαντάσου μια ζωή χωρίς το φλερτ και τη μουσική, αυτά είναι η χρυσόσκονη της ζωής», είπε αρχικά η Κατερίνα Λιόλιου.

«Μη με βλέπεις έτσι σκληρή. Έχω πολλές άμυνες και φίλτρα, μέσα μου είμαι χαλί», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Το να πάρεις ένα μαγαζί στην πλάτη σου είναι μεγάλη ευθύνη. Πάντα έχεις στο μυαλό σου το προσωπικό, το πώς θα πάει. Λες: πάμε να κάνουμε κάτι ομαδικό εδώ. Αν δεν μπορέσει ο άλλος να δει το όραμα που έχω, δεν μπορεί να συνυπάρξει», είπε η Κατερίνα Λιόλιου με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της στο LUX στις 8 Μαρτίου.

Τέλος, όσον αφορά το περιστατικό με το τσιγάρο που της πέταξε κάποιος στην πίστα είπε:

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι. Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;