Eurovision: Οι Ζαρόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς διασκευάζουν το «My Number One»
Οι σχολιαστές του φετινού διαγωνισμού ερμηνεύουν το τραγούδι που το 2005 έφερε την Ελλάδα στην πρώτη θέση υπό τους ήχους βιολιού και τσέλου

Το «My Number One», τραγούδι με το οποίο η Ελενα Παπαρίζου και η Ελλάδα κέρδισαν το 2005 για πρώτη φορά τη Eurovision, ερμήνευσαν οι Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς.

Οι φετινοί σχολιαστές του 68ου ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού διασκεύασαν τη μεγάλη επιτυχία με τη βοήθεια της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Αυτή είναι μια από τις εκπλήξεις που θα παρακολουθήσουμε στην ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου, λίγο πριν την παρουσίαση του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι», που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στην έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον» με παρουσιαστές τους Τζένη Μελιτά και Φώτη Σεργουλόπουλο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος έχει επιμεληθεί πολλές συμμετοχές, ενώ έχει αναλάβει και την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι. Τη χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο βραβευμένος χορογράφος Majnoon.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του θεσμού, η Ελλάδα διαγωνίζεται φέτος στις 9 Μαΐου και τον δεύτερο ημιτελικό. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Το 2024, συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;