Θέση εργασίας: ΠΩΛΗΤΗΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ - Αγία Παρασκευή Αττικής
Δείτε ολόκληρη την αγγελία στο Neolaia Jobs και στείλτε το βιογραφικό σας.

Αναζητάς εργασία πλήρους, μερικής ή εποχιακής απασχόλησης; Ψάχνεις πού θα κάνεις την πρακτική σου, αλλά και το πρώτο πολυαναμενόμενο βήμα στην καριέρα σου;

Μπες σήμερα στο Neolaia Jobs και βρες τη θέση εργασίας ή τη θέση πρακτικής άσκησης που αναζητάς! Δες παρακάτω ποιες εταιρείες προσλαμβάνουν τώρα και κάνε login ως υποψήφιος για να υποβάλλεις την αίτησή σου.

ΠΩΛΗΤΗΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ @ alter ego 

Μια δεμένη ομάδα. 46 καταστήματα  σε όλη την Ελλάδα. Η φράση που μας εκφράζει : Κάνουμε τα πάντα μαζί. Στην alter ego κατακτάμε την κορυφή μαζί.

Εξελισσόμαστε ασταμάτητα μαζί, σχεδιάζουμε μαζί. Ανεβαίνουμε μαζί.  Και όλα αυτά, χάρη στους ανθρώπους μας. Εάν θέλεις να γίνεις μέλος της πιο ταχέως αναπτυσσόμενης αλυσίδας στο χώρου  των εναλλακτικών προϊόντων τσιγάρου. Εάν οι λέξεις πάθος, συνέπεια, εξυπηρέτηση, πώληση σε χαρακτηρίζουν τότε σίγουρα είσαι ο υποψήφιος που αναζητούμε.

ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

🎯Ανταγωνιστικό πακέτο παροχών ανάλογο των προσόντων σου

🎯5ήμερη 8ωρη/6ωρη εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου

🎯Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης . Φροντίζουμε να μάθεις ότι χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του ρόλου. Και φυσικά πληρώνεσαι παράλληλα!

🎯Bonus επίτευξης στόχων. Σου αρέσει να ξεπερνάς το εαυτό σου καθημερινά; Καλά το μάντεψες… και σε εμάς το ίδιο. Για αυτό και επιβραβεύουμε την προσπάθεια σου κάθε μήνα με επιπλέον χρηματικό ποσό πέραν του μισθού σου.

🎯Υπαλληλική έκπτωση 25% . Ξέρουμε ότι η γκάμα των προϊόντων μας είναι τεράστια…Καταλαβαίνουμε ότι ο πειρασμός να τα δοκιμάσεις όλα είναι μεγάλος… Για αυτό σου δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσεις ότι θέλεις σε προνομιακές τιμές.

🎯Μηνιαία Παροχή δωρεάν προϊόντων alter ego . Το κορυφαίο ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος  πιστοποιεί όλα τα προϊόντα μας. Είναι δυνατόν να μην έχεις την ευκαιρία να τα προμηθευτείς και μάλιστα  χωρίς κόστος; Και βέβαια όχι!!!

🎯Προοπτικές εξέλιξης στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα του λιανικού εμπορίου. Δεν το λέμε εμείς… αλλά οι 6 διαδοχικές βραβεύσεις μας στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE( Best Retail Experience 2021)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ:

 👉Είσαι μέλος μια δημιουργικής ομάδας

👉Παρέχεις στους πελάτες άριστη εξυπηρέτηση στο χώρο του καταστήματος

👉Εφαρμόζεις εταιρικές διαδικασίες

👉Φροντίζεις για την άριστη εικόνα του καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΑΝ:

💡 Έχεις ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας & πελατοκεντρική αντίληψη

💡 Χειρίζεσαι άριστα Η/Υ

💡 Είσαι κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου/ΙΕΚ/ΤΕΙ

💡Αγαπάς το χώρο των πωλήσεων

ΣΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ…

Η alter ego δημιούργησε το 2009 στην Ελλάδα, το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ΕΥΡΩΠΗ!!!  Το πάθος για την εξυπηρέτηση ,η αγάπη για την καινοτομία ,το όραμα για ένα κόσμο δίχως τσιγάρο μας  έκαναν την μεγαλύτερή αλυσίδα ….Μαζί συνεχίζουμε…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ!

Ανακάλυψε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα!

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδα του neolaia.gr για θέσεις εργασίας, μπορείς:

  1. Να κάνεις login ως εργοδότης για να αναρτήσεις την αγγελία εργασίας για την προσφερόμενη ή τις προσφερόμενες θέσεις στην εταιρεία σου.
  2. Να κάνεις login ως υποψήφιος για να αναζητήσεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να κάνεις apply για τη θέση ή τις θέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Τσέκαρε εδώ ποιες εταιρείες προσλαμβάνουν υποψηφίους τώρα!

Ανακάλυψε θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν από τις top επιχειρήσεις της αγοράς και εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Βρες την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει, συμπλήρωσε την τοποθεσία ή τη λέξη-κλειδί που θες και κάνε «τικ» στις επιλογές «φυσική παρουσία»«Εξ αποστάσεως» ή «Υβριδική εργασία» ανάλογα με αυτό που ψάχνεις.

Κάνε login εδώ για να ενημερώνεσαι με email για νέες θέσεις εργασίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;