Έλον Μασκ: Δεν θα δωρίσω χρήματα σε κανέναν υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ
Την πρόθεσή του να μην ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε o ισχυρός άνδρας της Tesla και της SpaceX

Την πρόθεσή του να μην ενισχύσει οικονομικά την προεκλογική εκστρατεία τόσο του Ντόναλντ Τραμπ όσο και του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Έλον Μασκ.

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Tesla και της SpaceX έγινε μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε την Κυριακή με τον Ντόναλντ Τραμπ και μια ομάδα Ρεπουμπλικανών μεγιστάνων.

Σύμφωνα με τους New York Times, καθώς η προσωπική περιουσία του Τραμπ έχει δεχθεί πλήγμα λόγω δικαστικών υποθέσεων, ο ίδιος φέρεται να στρέφεται σε μεγάλους χορηγούς ώστε να ενισχύσει την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, ο Έλον Μασκ ανέφερε πως «για να είμαι εξαιρετικά σαφής, δεν θα δωρίσω χρήματα σε κανέναν από τους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ».

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Νίκι Χέιλι ανακοίνωσε ότι τερματίζει την προεκλογική της εκστρατεία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα βρεθεί απέναντι στον Τζο Μπάιντεν τον Νοέμβριο.

Πηγή: Reuters

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;