Εμμανουήλ Καραλής: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου
Η αντίδρασή του μετά την επιτυχία του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEGAS (@segas.gr)

Στην πρώτη ανάρτησή μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, προχώρησε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο Εμμανουήλ Καραλής λίγες ώρες μετά την επιτυχία που σημείωσε κατακτώντας την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά «I AM A WORLD MEDALIST». Ο Έλληνας πρωταθλητής την Κυριακή πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρας του με άλμα στα 5,85μ..

Κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο, τον περίμεναν για να του κάνουν έκπληξη όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, η οικογένειά του αλλά και ο «χρυσός» πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου. Συγκεκριμένα οι αθλητές και οι προπονητές είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή, ο οποίος μόλις τους αντίκρισε έπεσε χαμογελαστός στην αγκαλιά τους. Συγκινητική ήταν και η στιγμή όπου τον αγκάλιασε ο Μίλτος Τεντόγλου, με τους δυο τους να πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες τους.

Μητσοτάκης για το χάλκινο Καραλή: «Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το βράδυ της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω μηνύματός του στην πλατφόρμα Χ, θέλησε να συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή για την επιτυχία του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι». «Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!», ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Έλληνας

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;