Ζέτα Δούκα: «Υπήρχαν φωνές που μου είπαν να κάνω πίσω»
Η Ζέτα Δούκα μιλάει για τη δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη που βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, η οποία βρίσκεται σε εξελίξει το τελευταίο διάστημα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με αφορμή την απόρριψη της αγωγής που κατέθεσε ο συνάδελφός της προς το ΣΕΗ και την απαίτηση του δικαστηρίου να καλυφθούν εκ νέου τα κενά στη δεύτερη αγωγή του. Όπως δήλωσε:

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση. Έχω την πεποίθηση ότι η οριστική δικαίωση δεν θα αργήσει»

Η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε για την απόφασή της να εκφράσει δημόσια την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από τον συνάδελφό της και είπε:

«Ήταν μια απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο προσωπικό κόστος θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα: ψυχικό, οικονομικό, επαγγελματικό. Μου άλλαξε τελείως τη ζωή.

Όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει μία τέτοια απόφαση να βγει μπροστά και να μιλήσει για αυτά τα θέματα, πάρα πολύ κόσμο τον βρίσκει και απέναντί του»

Η Ζέτα Δούκα παραδέχθηκε στη συνέχεια:

«Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, ακόμη και τις πολύ δύσκολες στιγμές, που ένιωσα ότι και το κουράγιο μου και οι δυνάμεις μου θα με εγκαταλείψουν, όχι μόνο από τον δικαστικό αγώνα και την προετοιμασία του αλλά και από τη στάση κάποιων ανθρώπων – ακόμη και δικών μου – που δεν την περίμενα. Από ανθρώπους που ήξεραν και την ιστορία και τον λόγο που πήρα αυτή την απόφαση.

Όχι απλώς δεν έχω μετανιώσει αλλά άξιζε και με το παραπάνω. Βλέπω τον κόσμο πλέον να μιλάει πιο ανοιχτά από ό,τι έκανε παλαιότερα και το κλίμα να είναι ευνοϊκότερο για να ακουστούν οι φωνές των θυμάτων σε ιστορίες κακοποίησης πάσης φύσεως»

Η Ζέτα Δούκα παραδέχθηκε πως υπήρξαν άνθρωποι όλο αυτό το διάστημα που της ζητούσαν να σταματήσει αυτή την ιστορία και κατέληξε στις δηλώσεις της πως:

«Ο δικαστικός αγώνας είναι εν εξελίξει, υπάρχουν ακόμη να γίνουν πάρα πολλά πράγματα»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;