Δώρα Χρυσικού: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη»
Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για την δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Δώρα Χρυσικού βγήκε σήμερα, Κυριακή (3/12), στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αρχικά, η ηθοποιός είπε:

«Για μένα είναι μία κακή δημοσιότητα. Είναι μία δημοσιότητα που δεν θα ήθελα ποτέ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο κι έχω δώσει το στίγμα μου. Θέλω να μιλώ για τη δουλειά μου και ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως μίλησα για την ασθένειά μου και δεν το μετάνιωσα ποτέ»

Η Δώρα Χρυσικού είπε στη συνέχεια:

«Αυτό είναι μία διαδικασία που έχουμε βρεθεί εμείς αμυνόμενοι. Δεν ξεκινήσαμε καμία δικαστική διαδικασία. Μας έγινε μία αγωγή οπότε το κάναμε αναγκαστικά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Πήραμε όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που μας δίνει ο νόμος. Όλα αυτά θα φανούν στο χρόνο, στις δίκες που θα γίνουν. Η τελευταία αυτή εξέλιξη φορά κάποιες μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον εμού και της Ζέτα Δούκα και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία»

Η Δώρα Χρυσικού ανέφερε ακόμα πως:

«Αυτές τις ημέρες νιώθω ότι έχω καταδικαστεί για κάτι και δεν το γνωρίζω. Δεν παίρνω τίποτα από όσα έχω πει για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν πράττω εν θερμώ. Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά όφειλα να πω την αλήθεια και αυτό έπραξα. Η Ζέτα είπε την αλήθεια κι εγώ είμαι αυτόπτης μάρτυρας και ότι βρίσκομαι κατηγορούμενη, είναι δεύτερο κομμάτι. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει και αυτό είπα. Φυσικά και ο Γιώργος Κιμούλης έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το καταλαβαίνω αυτό»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;