Ερμού: Πώς έγινε η επίθεση - Τι είπε ο δράστης στην ΕΛΑΣ
Ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα και τη μαχαίρωσε στην ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα το θύμα να διακομισθεί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

 

 

 

 

 

Νεότερες πληροφορίες για το σοκαριστικό περιστατικό στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε μία γυναίκα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οι αστυνομικοί με δυσκολία κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο άνδρας φέρεται να τους είπε ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε ήταν «τρομοκράτης» και «πράκτορας» και ότι τον ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να τής επιτεθεί. Το θύμα φέρεται να είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε κατάστημα της περιοχής και είχε βγει για να πάρει καφέ όταν ο δράστης τής επιτέθηκε.

Ερμού: «Φώναξε βοήθεια»

Μία γυναίκα, η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό, περιέγραψε στο Star τη φρίκη που εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της: «Τη μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια μου και πήρα αμέσως το 100 και λέω στείλτε γρήγορα [σ.σ αστυνομικούς] γιατί αυτός θα σκοτώσει κι άλλους. Είχε το μαχαίρι επιδεικτικά και ήταν μπροστά μου. Δεν μίλαγε και το είχε εκεί το μαχαίρι, ένα μαχαίρι τεράστιο, μυτερό».

«Το κορίτσι φώναξε “βοήθεια, βοήθεια”. Με το “βοήθεια” τη βλέπω […] και παίρνω αμέσως το 100», είπε ακόμα η γυναίκα.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν στη συμβολή των οδών Φωκίωνος και Ερμού. Ο άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα και τη μαχαίρωσε στην ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα το θύμα να διακομισθεί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα στο σημείο της επίθεσης.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;