Μη κρατικά ΑΕΙ: Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 

 

 

Σε εξέλιξη, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φοιτητικών και μαθητικών συλλόγων, καθώς και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

«Καμία εκπαιδευτική λειτουργία ιδρυμάτων, να παραλύσουν τα πανεπιστήμια και να βρεθούμε φοιτητές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό όλοι μαζί στους δρόμους!», καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι.

Σε κινητοποίηση τις μέρες συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής (προκήρυξη απεργίας για τις 7 και 8 Μάρτη με αποφάσεις των συλλόγων) έχει καλέσει με ομόφωνη απόφαση η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των Πανεπιστημίων – ΠΟΣΔΕΠ. Παράλληλα καλεί σε οργάνωση και σε συντονισμό και με άλλους φορείς που θα συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την ημέρα ψήφισής του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ.

Αύριο Παρασκευή, στο πλαίσιο συντονισμού και κοινής δράσης τους, φορείς του ΕΜΠ προχωρούν σε συμβολικό αποκλεισμό της Πολυτεχνειούπολης, με συγκέντρωση στις 12 μ. στην πύλη Ζωγράφου και πορεία στη γειτονιά του Ζωγράφου.

Μη κρατικά ΑΕΙ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της πλατείας Συντάγματος (Οθωνος, στις Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας), καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;