Pokémon: Αυτό θα είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του franchise - Το πρώτο τρέιλερ
Ανακοινώθηκε το «Pokémon Legends: Z-A», ο επόμενος μεγάλος τίτλος της σειράς βιντεοπαιχνιδιών του δημοφιλούς franchise.

Η The Pokémon Company ανακοίνωσε στο event «Pokémon Presents», που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (27/2) ώρα Ελλάδας, τα σχέδιά της για το δημοφιλές franchise και τα επόμενα βήματα. Μεταξύ όλων των ανακοινώσεων, ήταν και η αποκάλυψη για το επόμενο μεγάλο βιντεοπαιχνίδι της σειράς.

Η Game Freak έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε το «Pokémon Legends: Z-A» για το Nintendo Switch!

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ, το νέο βιντεοπαιχνίδι του δημοφιλούς franchise θα αποτελεί μία συνέχεια του «Legends: Arceus» που κυκλοφόρησε το 2022, αλλά με διαφορετικό σκηνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο Lumiose City το κεντρικό setting των γνωστών παιχνιδιών X και Y που είχαμε δει παλιότερα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωση η The Pokémon Company, η νέα περιπέτεια θα επικεντρωθεί γύρω από ένα σχέδιο αστικής ανάπλασης που θα κάνει την πόλη ένα μέρος για να μπορούν να συνυπάρχουν φυσικά οι άνθρωποι και τα λατρεμένα πλάσματα.

Να υπενθυμίσουμε πως το «Arceus» διαδραματιζόταν στο Hisui Region πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πως θα λειτουργεί το gameplay σύστημα του «Legends: Z-A». Κάτι που αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Μάλιστα, το πρώτο trailer για το νέο παιχνίδι δεν παρουσιάζει πολλά, ενώ δεν έχει καθόλου gameplay πλάνα.

Το «Pokémon Legends: Z-A» θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch τον επόμενο χρόνο, δηλαδή μέσα στο 2025, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
49'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
49'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;