Survivor 2024: Αποχώρησαν οι Κόκκινοι από το συμβούλιο - Η τετράδα των υποψήφιων
Survivor 2024: Η ομάδα που έχασε το αγώνισμα ασυλίας - Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

 

Νέες εντάσεις δημιουργήθηκαν στο Survivor 2024 αυτή την εβδομάδα. Η είσοδος των νέων παικτών έφερε αρκετές αναταράξεις. Παρά την άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου της Κόκκινης ομάδας, οι ήττες που δέχεται είναι απανωτές.

Πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε μία σχετικά νέα παίκτρια, η Έλενα Αμανατίδου. Ύστερα, την ακολούθησε η Μαρία Αντωνά, της οποίας η απόδοση έχει πέσει σημαντικά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Το γεγονός που έθιξε και ο Τζέιμς Καφετζής. Κάτι που εκνεύρισε την παίκτρια του ριάλιτι.

Η Μαρία Αντωνά είπε για τα σχόλια του Τζέιμς στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2024:

«Πως μπορεί ο Τζέιμς και ο κάθε Τζέιμς, από τη στιγμή που δεν έχει μια προσωπική άποψη για κάποιον παίκτη, και δεν έχει συμβιώσει στην καλύβα, ούτε έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα με κάποιον, να έχει άποψη για κάποιον τι παιδί είναι. Εφόσον δεν έχεις συμβιώσει με έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να πεις κάτι»

Η αρνητική πορεία των Κόκκινων συνεχίστηκε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2024, καθώς έχασαν από τους Μπλε για τρίτη φορά. Η ομάδα έπρεπε μετά να αναδείξει την επόμενη υποψήφια για αποχώρηση και αυτή δεν ήταν άλλη από την Κατερίνα Δαλάκα, όντας το η τρίτη γυναίκα της ομάδας.

 

MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία είχε σκοπό να ανακατέψει την τράπουλα και να λειτουργήσει με τη δική της στρατηγική στην υπόδειξη της τρίτης υποψήφιας για αποχώρηση.

Στη συνέχεια, ένταση επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού, με την μπλε ομάδα να γελά ειρωνικά απέναντι στην κόκκινη. Αυτό ώθησε τους Διάσημους να αποχωρήσουν από το συμβούλιο του Survivor 2024, για να δείξουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές.

 

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η παίκτρια του Survivor 2024 έχει τραυματιστεί στο χέρι της. Αυτό την έχει κάνει να μείνει εκτός των αγωνισμάτων με την ψυχολογία της να είναι ιδιαίτερα πεσμένη.

Μετά την επιστροφή των Κόκκινων στο συμβούλιο, η Κατερίνα Δαλάκα ανέδειξε τη Χρύσα ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;