Το podcast του BEST Athens, «BEST Talks» είναι πλέον γεγονός!
Ένα podcast με πρωταγωνιστές φοιτητές που μέσα από τα επεισόδια μοιράζονται σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον, εξερευνώντας παράλληλα πολλές πτυχές της ζωής.

Ένα podcast με πρωταγωνιστές φοιτητές που μέσα από τα επεισόδια μοιράζονται σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και ανησυχίες για το παρόν και το μέλλον, εξερευνώντας παράλληλα πολλές πτυχές της ζωής. Το μικρόφωνο είναι ανοιχτό και οι συζητήσεις τους έτοιμες να ακουστούν.

Το BEST (Board of European Students of Technology) είναι ένας φοιτητικός εθελοντικός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε 34 χώρες, μέσω του οποίου φοιτητές πολυτεχνικών σχολών από όλη την Ευρώπη έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να αναπτύξουν δεξιότητες και να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας.

Το BEST Athens δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στο ΕΜΠ και απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές του, ενώ δίνει σε αυτούς την ευκαιρία να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού ανά την Ευρώπη. Διεθνή συνέδρια, ακαδημαϊκά σεμινάρια και διαγωνισμοί μηχανικής είναι μερικές από τις ευκαιρίες που δημιουργούμε για τη φοιτητική κοινότητα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στα social media του BEST Athens:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;