Survivor 2024: Ο αγώνας με τον Ροναλντίνιο και η πρώτη ασυλία - Ποιος αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 2024: Το footvolley με τον Ροναλντίνιο, ο αγώνας για την πρώτη ασυλία και το συμβούλιο του νησιού

 

 

 

 

 

 

Μια νέα εβδομάδα για το Survivor 2024 ξεκίνησε στο επεισόδιο της Κυριακής . Εκτός από το αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι και οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με έναν πολύωρο τηλεοπτικά αγώνα footvolley όπου πρωταγωνιστής ήταν ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο.

Παρών ήταν και ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλιτζαλί. Πριν τον αγώνα αυτόν, όμως, οι κόκκινοι γνώρισαν για μια ακόμα φορά την ήττα από την μπλε ομάδα παρά τις ενισχύσεις που δέχθηκαν αμφότεροι από τους νέους παίκτες και τις νέες παίκτριες που ταξίδεψαν ως τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Ο λόγος για την Ευγενία Μπόρλα, την Αναστασία Τσέρου και τον Νίκο Ρικουνάκη, οι οποίοι προστέθηκαν στους Διασήμουν καθώς και τον Χριστόφορο Ταξίδη που ήρθε να ενισχύσει τους Μαχητές. Παρόλα αυτά, όμως, η των Κόκκινων ηττήθηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στο συμβούλιο του νησιού και να πρέπει να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της παίκτη σαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

Αμέσως μετά τον σχολιασμό τόσο του αγωνίσματος ασυλίας όσο και του ειδικού event με καλεσμένο τον Ροναλντίνιο, λοιπόν, ένας ένας οι Διάσημοι κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να υποδείξουν ποιον θεωρούν τη δεδομένη χρονική στιγμή ως τον πλέον αδύναμο κρίκο της ομάδας τους.

Για αυτή την εβδομάδα, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της, τον χορό των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor 2024 ανοίγει η Έλενα Αμανατίδου. «Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;