Ολλανδία - Ελλάδα Προκριματικά Eurobasket: Live Streaming
Δείτε το Ολλανδία - Ελλάδα σε Live Streaming στις 20:30

Όλα τα βλέμματα στο Sportcampus Zuiderpark. Εκεί που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket (20:30).

Eλλάδα

Για τη δεύτερη νίκη στην Χάγη η Ελλάδα. Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της γαλανόλευκης και το δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Ενόψει του αποψινού αγώνα με την Ολλανδία, πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Kill Bill, μιας και οι κορυφαίοι του προηγούμενου αγώνα έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ: Μήτογλου, Παπανικολάου και Γούοκαπ δε θα βρεθούν στο ματς με την Ολλανδία, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Λαρεντζάκης. Από την άλλη, ο Παπαγιάννης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σπανούλη, ενώ σε σύγκριση με την αναμέτρηση με την Τσεχία, στη δωδεκάδα θα προτεθούν οι Μήτρου Λονγκ, Λούντζης, Μαντζούκας και Ζούγρης.

«Είμαι ενθουσιασμένος και λίγο ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι. Είναι τιμή και περηφάνεια να φοράω αυτά τα χρώματα, αυτή τη φανέλα, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ μεγάλη για την ομάδα και την προετοιμασία της και είμαι πολύ συγκεντρωμένος ώστε να μπορέσω να βοηθήσω», δήλωσε ο Μήτρου Λονγκ. Η δωδεκάδα της Εθνικής για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολλανδία: Καλαϊτζάκης, Ρογκαβόπουλος, Μωραϊτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Τολιόπουλος, Μαντζούκας, Κουζέλογλου, Μήτρου-Λονγκ, Ζούγρης, Λούντζης και Χαραλαμπόπουλος.

Ολλανδία

Με το… καλησπέρα, μπήκε σε περιπέτειες η Ολλανδία. Η ομάδα του Άρικ γνώρισε την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία και το έργο της στα προκριματικά δυσκόλεψε περισσότερο. «Νομίζω ότι θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μερικές φορές έχουν την τάση να παίζουν στο επίπεδο του αντιπάλου τους και συχνά το παιχνίδι κρίνεται στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είμαστε μια ομάδα απέναντι στην οποία δεν πρέπει να το κάνεις αυτό. Οπότε ναι, νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Θα μας δώσουν ευκαιρίες και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Έπαιξα κόντρα στην Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και τότε ήταν κοντά το σκορ και αυτό είναι πιθανό να συμβεί ξανά», δήλωσε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο 33χρονος Σαρλόν Κλουφ.

Δείτε εδώ το Ολλανδία – Ελλάδα σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
70'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
69'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
47 - 66
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;