Τέμπη: Συγκέντρωση φοιτητών στο σημείο της τραγωδίας - Το μήνυμα που στέλνουν
Με το μήνυμα ότι «το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί» συγκεντρώθηκαν φοιτητές στο σημείο του δυστυχήματος το πρωί του Σαββάτου (24/2).

Μήνυμα ότι «το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί», στέλνουν φοιτητές που σήμερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στον τόπο της τραγωδίας. Αφορμή στάθηκε η συμπλήρωση ενός χρόνου από την σύγκρουση των τρένων, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους -στην πλειοψηφία τους φοιτητές.

Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλίας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Τέμπη

Η παρέμβαση αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα του δυστυχήματος.

Στο σημείο έφτασαν φοιτητές και από την Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο larissanet, εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων υπογράμμισαν πως δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους μέχρι την τελική απόδοση δικαιοσύνης.

Η συγκέντρωση και η παρέμβαση αυτή, όπως σημειώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, αποτελεί τον:

«Ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα, στη μνήμη τους» αλλά και «υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να ξεχαστεί»

Όπως τονίζουν:

«Έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη απαιτούμε το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας ενάντια στα κέρδη τους, για να αποδοθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Ο δίκαιος αγώνας που δίνουμε είναι πραγματικά υπόθεση όλου του λαού!

Οι κινητοποιήσεις φοιτητών, μαθητών, αγροτών, εργαζομένων μπορούν και πρέπει να ενωθούν σε ένα μεγάλο αγωνιστικό μέτωπο για το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την εργασία, την αξιοπρεπή ζωή, με κόμβο τη μεγάλη πανελλαδική απεργία στις 28 του Φλεβάρη, τη μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη»

Τέμπη

Τέμπη

Τέμπη

Τέμπη

Τέμπη: Γκράφιτι στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

Οι εργαζόμενοι της πόλης της Θεσσαλίας υποδέχθηκαν τους Φοιτητικούς Συλλόγους που συγκεντρώθηκαν στον τόπο όπου έγινε το έγκλημα στα Τέμπη, με τη δημιουργία τοιχογραφίας από στελέχη του Εργατικού Κέντρου Λάρισας σε συνεργασία με το Εικαστικό Επιμελητήριο Ελλάδας, στην οποία συμμετέχουν και Λαρισαίοι καλλιτέχνες.

Τέμπη

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
82'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
81'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
6'
58 - 87
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
0'
57 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;