Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Τα στούντιο και οι streaming πλατφόρμες συνεχίζουν να κάνουν μικρά αλλά σταθερά βήματα μέσα στο δύο 2024 με λίγες νέες ταινίες και σειρές ώστε να μην ξεμείνουμε από περιεχόμενο καθώς οι καλοκαιρινές απεργίες έχουν επιφέρει αρκετά προβλήματα στις παραγωγές. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετά πράγματα για να δεις και να απολαύσεις. Από την live action μεταφορά μίας αγαπημένης σειράς animation, μέχρι σινεφίλ επιλογές που δεν πρέπει να χάσεις.

Σου έχουμε, λοιπόν, τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Perfect Days

Ο Wim Wenders επιστρέφει με ένα μινιμαλιστικό σινεφίλ κομψοτέχνημα που βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες στην κατηγορία Διεθνούς Ταινίας στα Όσκαρ 2024. Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Εκεί που το Κακό Παραμονεύει

Μία ταινία τρόμου που προσπαθεί με μεγάλη επιτυχία να επανασυστήσει τις ταινίες δαιμονισμού στο σημερινό κοινό. Τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο, δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της γύρω περιοχής. Το να την εκδιώξουν από τη γη τους, όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι φαντάζονταν.

The End we Start From

Η Jodie Comer μας δείχνει για ακόμα μία φορά γιατί είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της σε ένα δράμα επιβίωσης που αγγίζει τα όρια του θρίλερ. Καθώς μια περιβαλλοντική κρίση πλημμυρίζει τις μεγάλες βρετανικές πόλεις, ένα ζευγάρι και το νεογέννητό τους προσπαθούν να επιβιώσουν εν μέσω γενικευμένου πανικού.

Mea Culpa

Ο Tyler Perry έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του νέου δικαστικού δράματος από το Netflix. Ένας δικηγόρος ποινικής υπεράσπισης αναλαμβάνει την υπόθεση μίας σαγηνευτικής καλλιτέχνη. Μία ταινία για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ του Σαββάτου σου.

Σειρές

Avatar: The Last Airbender

Το Netflix φέρνει την live action εκδοχή μίας από τις πιο αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων. Η σειρά βασίζεται στον πρώτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς και μέσα σε οκτώ επεισόδιο φτιάχνει μία γερή βάση (με μερικά στραβοπατήματα) για τη συνέχεια. Αν και χάνει αρκετές φορές τους χαρακτήρες -κάτι που έκανε την πρωτότυπη σειρά να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους- για να πει την ιστορία της, είναι μία αρκετά δυνατή μεταφορά. Η σειρά μας πάει σε ένα κόσμο όπου υπάρχουν Δαμαστές των τεσσάρων στοιχείων και ένα, το Άβαταρ, μπορεί να τα ελέγχει και τα τέσσερα φέρνοντας ισορροπία στον κόσμο. Όταν το Άβαταρ, όμως, χάνεται για 100 χρόνια, το Έθνος της Φωτιάς προσπαθεί να επιβληθεί στα υπόλοιπα!

Star Wars: The Bad Batch Season 3

Ο τελευταίος κύκλος του εξαιρετικού spin-off της σειράς “Star Wars: The Clone Wars” ξεκίνησε να προβάλλεται στο Disney+. Τα πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα και δεν πρέπει να χάσεις αυτό το ξεχωριστό κεφάλαιο του αγαπημένου franchise.

Constellation

Αν αναζητούσες μία καλή σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, τότε σίγουρα θα πρέπει να τσεκάρεις την πρωτότυπη σειρά του Apple TV+ στην οποία πρωταγωνιστεί η Noomi Rapace ως Jo. Η σειρά ακολουθεί μία μοναχική αστροναύτη που εργάζεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Επιστρέφοντας στη Γη, η Jo σύντομα συνειδητοποιεί ότι το κατακλυσμικό γεγονός που βίωσε στον κόσμο μπορεί να είχε μεγαλύτερες κυματιστικές επιπτώσεις στη ζωή της από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί. Τα τρία πρώτα επεισόδια κάνουν πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
60'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
60'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
6'
39 - 58
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
9'
40 - 38
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;