Μη κρατικά ΑΕΙ: Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται στην έβδομη εβδομάδα, με καταλήψεις και διαδηλώσεις που πλέον έχουν καθιερωθεί κάθε Πέμπτη.

Νέο ραντεβού δίνουν σήμερα, Πέμπτη (22/02), φοιτητές και εκπαιδευτικοί στις 12 το μεσημέρι, οι οποίοι υπερασπίζονται την δημόσια παιδεία και διαμαρτύρονται για τα μη κρατικά ΑΕΙ στη χώρα.

Το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται στην έβδομη εβδομάδα, με καταλήψεις και διαδηλώσεις που πλέον έχουν καθιερωθεί κάθε Πέμπτη.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια και κατόπιν θα ακολουθήσει πορεία. Στη Θεσσαλονίκη το σημείο συνάντησης είναι στην Καμάρα, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις διοργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Στο συλλαλητήριο καλούν τους εκπαιδευτικούς οι ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κηρύσσοντας τρίωρη στάση εργασίας από της 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωση της, τονίζει ότι στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών.

Και η Διδασκαλική Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), σε ανακοίνωση της, τονίζει ότι στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στη φοιτητική/ πανεκπαιδευτική κινητοποίηση και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα και προκήρυξε στάση εργασίας την Πέμπτη, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;