«Joker: Folie à Deux»: Πόσα χρήματα πήραν Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga για την ταινία
Η πρώτη ταινία, το «Joker» του 2019 είχε έσοδα πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια

Ο προϋπολογισμός για το «Joker: Folie à Deux» με τον Χοακίν Φίνιξ και την Lady Gaga έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, τουλάχιστον συγκριτικά με την τελευταία ταινία του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς.

Το «Joker: Folie a Deux» κόστισε στη Warner Bros περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια, αρκετά πάνω από τα 60 εκατομμύρια δολάρια της πρώτης ταινίας του Φίλιπς. Πηγές λένε ότι ο Χοακίν Φίνιξ πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια για να επαναλάβει τον ρόλο του ως Joker ενώ η Lady Gaga περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια για να υποδυθεί τη Χάρλεϊ Κουίν.

Η πρώτη ταινία το «Joker» είχε έσοδα πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια αλλά τα μιούζικαλ είναι πιο δύσκολα να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Για παράδειγμα η Warner έχασε 40 εκατομμύρια δολάρια στο περσινό «The Color Purple», σύμφωνα με πηγές.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το να ξοδεύεις πολλά είναι απαραίτητο όταν βγάζεις ταινίες στους κινηματογράφους.

«Υπάρχουν τόσα πολλά κορυφαία ταλέντα στο Χόλιγουντ και είναι πολύ ανταγωνιστικό το σκηνικό, επειδή υπάρχουν πολλές προσφορές σε streaming», λέει ο Jeff Bock του Exhibitor Relations. «Εάν πρόκειται να λειτουργήσει η ταινία, χρειάζεσαι ονόματα πρώτης κατηγορίας και η Warner Bros ξοδεύει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει αυτό το επίπεδο» πρόσθεσε.

Την προηγούμενη εβδομάδα o σκηνοθέτης του «Joker: Folie à Deux», ανάρτησε νέες φωτογραφίες από το επερχόμενο sequel της ταινίας του 2019. Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τη Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ με υπέροχο μακιγιάζ και κοστούμια καθώς στέκονται κάτω από τα φώτα χωρίς τίποτα άλλο παρά το σκοτάδι γύρω τους. Η δεύτερη δείχνει το ζευγάρι να πιέζει ρομαντικά τις μύτες του μέσα από τα κάγκελα της φυλακής του Joker. Και η τελευταία φωτογραφία τους δείχνει να χορεύουν μαζί σε μια ταράτσα, που μοιάζει με μουσική στιγμή.

Το sequel, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μουσικά στοιχεία, αφηγείται την ιστορία του Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος επιστρέφει ως Joker ενώ η Lady Gaga εντάσσεται στο franchise ως Harley Quinn. Η ταινία «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024, την ίδια ημερομηνία με την πέμπτη επέτειο, από την τελευταία εμφάνιση του Joker.

Πηγή: Variety

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;