Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω των κινητοποιήσεων
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή στο κέντρο της Αθήνας με αρκετούς δρόμους να είναι κλειστοί λόγω των κινητοποιήσεων των μελισσοκόμων, των υγειονομικών αλλά και του πανεκαπιδευτικού συλλαλητηρίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που ξεκινά τώρα, ενώ κλειστοί είναι οι εξής δρόμοι: Πανεπιστημίου, Σταδίου, λεωφόρος Αμαλίας και οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα υπάρξουν διακοπές κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη.

«Σήμερα, 22 Φεβρουαρίου βρίσκονται, ήδη, σε εξέλιξη πορείες –συγκεντρώσεις επαγγελματιών της μελισσοκομίας και του κλάδου Υγείας, οι οποίες κατά περίπτωση κινήθηκαν μέσω της Λεωφόρου Αθηνών προς το Σύνταγμα και από την Πλατεία Μαβίλη, ομοίως, με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ληφθεί μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου ήταν απαραίτητες, κατά το μήκος των ανωτέρω διαδρομών.

Ειδικότερα, οι μελισσοκόμοι έχουν φτάσει στο Σύνταγμα οπότε εφαρμόζονται μέτρα Τροχαίας και βρίσκονται στη λεωφορειολωρίδα στη Λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας πορεύονται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και ως εκ τούτου η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται κανονικά στο οδικό δίκτυο.

Τα μέτρα τροχαίας αναμένεται να λάβουν πλήρη έκταση στις 12:00 το μεσημέρι, που έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Πανεπιστημίου, στην οδό Σταδίου και στις οδούς πέριξ της Πλατείας Συντάγματος και στις υπόλοιπες οδούς όπου θα κινηθούν οι διαδηλωτές. Διακοπές κυκλοφορίας θα υπάρξουν στη Λεωφόρο Αμαλίας, καθώς και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Σέκερη».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;