Survivor 2024: Ανατροπή με την ψηφοφορία - Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor 2024: Η απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία του Συμβουλίου - Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση

 

Την ήττα από τους Μαχητές γνώρισε η ομάδα των Διασήμων το βράδυ της Τρίτης (20/2) στον τρίτο αγώνα ασυλίας που είδαμε στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024.

Η ομάδα δεν κατάφερε να χειριστεί σωστά τα δεδομένα στον στίβο μάχης και έτσι οδηγήθηκε για ακόμη μία φορά σε ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, εφόσον οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν σε δύο από τους τρεις αγώνες ασυλίας της εβδομάδας, το φύλο του παίκτη που θα υποδείξουν οι Διάσημοι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση των υποψηφίων.

Πιο συγκεκριμένα, εάν επιλέξουν άντρα, τότε αυτομάτως η Μαριλίνα αντικαθίσταται από εκείνον, ενώ στην περίπτωση που επιλέξουν γυναίκα, τότε θα είναι ο Θοδωρής εκείνος που θα απαλλαχθεί από την ψηφοφορία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024.

 

Τελικά, οι Κόκκινοι ανέδειξαν ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Αλέξη Παππά. Έτσι, η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι και οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν έναν άλλο άντρα στη θέση της. Η ομάδα του Survivor 2024 επέλεξε αυτός να ήταν ο Σταμάτης.

 

Ο Σταμάτης, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα να βγω υποψήφιος σήμερα. Θεωρώ ότι δεν είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης. Βλέπω ότι μάλλον η ομάδα μου δεν με πιστεύει»

Στη συνέχεια, η MVP της εβδομάδας, που ήταν η Ιωάννα, ανέδειξε τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024. Η Ιωάννα επέλεξε τον Νίκο Γκάνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε πως περίμενε αυτή την εξέλιξη και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;