Κάνιε Γουέστ: Με full face μαύρη μάσκα στο Ίντερ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Μαζί του ήταν και η Μπιάνκα Σένσορι

Ο Κάνιε Γουέστ βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σένσορι στο Μιλάνο και παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου της Ίντερ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό που σχολιάστηκε όμως περισσότερο από όλα, ήταν η εμφάνιση του ράπερ στο Σαν Σίρο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simonsaysdrip (@simonsaysdrip)

Ο 46χρονος επέλεξε να φορέσει μία μαύρη full face μαύρη μάσκα, κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να δει το πρόσωπό του.

Συνδύασε το outfit του με ένα μαύρο μπουφάν με κουκούλα, την οποία επίσης φορούσε. Η 29χρονη σύζυγός του επέλεξε επίσης να φορέσει μαύρα ρούχα, με το outfit της να αποτελείται από ένα ζιβάγκο και μία μακριά καμπαρντίνα. Μόλις μία ημέρα πριν, το ζευγάρι εθεάθη με παρόμοια ρούχα στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Ο Κάνιε Γουέστ, ωστόσο, επέλεξε να πάει χωρίς τη μάσκα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMA (@amaxxvii)

Ο ράπερ του “Runaway” και η Μπιάνκα Σένσορι -την οποία παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022- φέρονται να έχουν μετακομίσει στην Ιταλία για να αναπτύξουν μια νέα σειρά ρούχων. Παρά το γεγονός ότι είναι οπαδός των μασκών προσώπου όλα αυτά τα χρόνια, ο Γουέστ τις φοράει ακόμα περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Πρόσφατα, ο σχεδιαστής του Yeezy τράβηξε τα βλέμματα στο Super Bowl 2024 φορώντας μια vintage μάσκα Alexander McQueen που είχε έναν τρισδιάστατο λευκό σταυρό ανάμεσα στα μάτια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye lover 23 (@ye_lover.23)

Πριν από αυτό, φωτογραφήθηκε στον αγώνα μπάσκετ του γιου του Saint στις 2 Φεβρουαρίου, φορώντας μια λευκή μάσκα που έμοιαζε με αυτή που φορούσε ο δολοφόνος του “Friday the 13th” Jason Voorhees.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;