My Style Rocks: Πρεμιέρα για τη νέα παίκτρια - Ποια είναι η Casablanca
Για πρώτη φορά στην ιστορία του reality μόδας παρακολουθούμε να διαγωνίζεται μια παίκτρια με καταγωγή από την Αφρική.

 

 

 

 

Στο νέο κύκλο του My Style Rocks ήρθε να προστεθεί η Casablanca, στο νέο επεισόδιο που είδαμε στον ΣΚΑΪ. Έτσι, αφού έκανε την πρώτη της πασαρέλα στο πλατό του ριάλιτι μόδας, η διαγωνιζόμενη θέλησε να συστηθεί τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στην κριτική επιτροπή.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η Casablanca δήλωσε στην παρουσιάστρια του My Style Rocks πως «είμαι 38 χρονών, η μαμά μου είναι από την Ουγκάντα και ο μπαμπάς μου από την Κένυα. Εγώ έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει εδώ, στην Αθήνα. Από μικρή είχα πάντα το μικρόβιο και την αγάπη όσον αφορά τις τέχνες γενικά και μου πρότειναν τον χώρο σαν ιδέα. Άρχισα να το επεξεργάζομαι ώσπου το ακολούθησα μετά επαγγελματικά στα 24 μου χρόνια».

Με την πρώτη της πασαρέλα, μάλιστα, η οποία είχε και θέμα την ορκωμοσία, η νέα διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μόδας κατόρθωσε να κερδίσει ορισμένες θετικές εντυπώσεις τόσο από τους τρεις κριτές όσο και από τις νέες της συμπαίκτριες. Αν και καμία παίκτρια του My Style Rocks δεν βαθμολόγησε με άσσο την Casablanca, εκείνη τόνισε πως «κάποιες θεωρώ ότι με αδίκησαν με τη σημερινή τους βαθμολογία».

Το My Style Rocks μόλις άρχισε για τη νεοφερμένη παίκτρια. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι μόδας παρακολουθούμε να διαγωνίζεται μια παίκτρια με καταγωγή από την Αφρική.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;