Κατερίνα Ζαρίφη για Ελένη Μενεγάκη: Η μενεγάκειος σχολή είναι αξεπέραστη
«Τρέσες, βλεφαρίδα, lip gloss, τα έμαθα όλα από εκείνη»

 

 

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και για τα πράγματα που έχει υιοθετήσει από τη μακρόχρονη συνεργασία τους, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η μενεγάκειος σχολή είναι αξεπέραστη. Εγώ το είχα πει ότι η Μενεγάκη πρέπει να διδάσκεται στην Πάντειο, στα Μ.Μ.Ε. για το πώς ένας άνθρωπος χτίζει μία τόσο στέρεα καριέρα. Έχω πάρει πολλά. Επειδή η Ελένη είναι μια σκορπίνα, δεν είναι δεν με νοιάζει, είναι έχω τον έλεγχο. Αυτό που σίγουρα έχω πάρει είναι ότι μου έλεγε ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας, αλλά θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Δηλαδή τρέσες, βλεφαρίδα, lip gloss, τα έμαθα όλα από την Ελένη Μενεγάκη και για την ισορροπία που πρέπει να έχεις στην προσωπική σου ζωή για να μπορεί να βαδίσει καλά και η επαγγελματική».

Επίσης για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε: «Ακούγεται ότι θα πάει πρωινή ζώνη; Ουδέποτε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Πιστεύω ότι η Ελένη κάνει κύκλους στα πράγματα που κάνει. Πιθανότερο και προσωπικό μου γούστο είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να τη δω σε κάτι βραδινό. Σε κάτι που το κάνει όπως θέλει η ίδια και το κάνει με τον δικό της τρόπο. Πρωινή ζώνη με τίποτα».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;