SAND LAND: Το νέο βιντεοπαιχνίδι από τον δημιουργό του «Dragon Ball» - Όσα θέλεις να μάθεις
Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα βίντεο με όσα θέλεις να μάθεις για το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι «SAND LAND», που βασίζεται στο ομότιτλο manga από τον δημιουργό του «Dragon Ball».

Η Bandai Namco είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο του 2023 το «SAND LAND» και συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του νέου action RPG βιντεοπαιχνιδιού. Το νέο παιχνίδι βασίζεται στο ομώνυμο manga του Akira Toriyama -δημιουργού του «Dragon Ball»- και με την πρώτη ματιά που έχουμε μέσα από το βίντεο για το gameplay μπορείς να δεις πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο τίτλων.

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα gameplay overview βίντεο από το πολυαναμενόμενο νέο βιντεοπαιχνίδι της στο οποίο βλέπουμε  όλα όσα θα συναντήσουμε στον αμμώδη κόσμο του παιχνιδιού. Μέσα στα περίπου 9 λεπτά που διαρκεί μαθαίνουμε όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίσουμε για την πλοκή, τους βασικούς χαρακτήρες, το gameplay καθώς και το customization με τα οχήματα, το combat με τον Beelzebub (του βασικού χαρακτήρα της ιστορίας), που περιλαμβάνει μέχρι και stealth, αλλά και τους companion χαρακτήρες και πώς θα τους ελέγχουμε.

Παράλληλα, μαθαίνουμε πως μπορούμε να διαμορφώσουμε τον κεντρικό χαρακτήρα με διάφορες ικανότητες ανάλογα με τις επιθυμίες μας, ενώ υπάρχουν και έντονα survival στοιχεία στο νέο βιντεοπαιχνίδι.

Τι είναι το «SAND LAND»;

To «SAND LAND» είναι ένα manga του Toriyama και είχε κυκλοφορήσει το 2000. Το manga αφορούσε την ιστορία ενός μετα-αποκαλυπτικού κόσμου που έχει βυθιστεί στο χάος από την έλλειψη νερού. Ο έρημος αυτός κόσμος κατοικείται πλέον από ανθρώπους και δαίμονες, οι οποίοι αμφότεροι ταλανίζονται από το πρόβλημα της λειψυδρίας. Μια αταίριαστη ομάδα χαρακτήρων, όμως, θα ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βάλει τέλος στα βάσανα του κόσμου τους, αναζητώντας το Legendary Spring.

Το manga έχει μεταφερθεί σε anime ταινία που κυκλοφόρησε μέσα στο 2023, ενώ το 2024 αναμένεται να δούμε και μία anime σειρά που βασίζεται σε αυτό και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Disney+.

Όσον αφορά το βιντεοπαιχνίδια της Bandai Namco, οι παίκτες του «SAND LAND» θα αναλάβουν το ρόλο του πρωταγωνιστή Beelzebub και θα μάθουν να ελέγχουν τις δαιμονικές του δυνάμεις. Παράλληλα, θα πρέπει να ηγηθούν της ομάδας του σε αυτό το action RPG ταξίδι που έχει ετοιμάζει η εταιρία.

Οι gamers θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να κατασκευάσουν αιωρούμενα άρματα μάχης και άλλου είδους οχήματα για να περιπλανηθούν και να εξερευνήσουν αυτή την ασυγχώρητη έρημο. Ακόμα θα πρέπει να επεκτείνουν τη βάση τους σε μία λειτουργική πόλη.

Την ανάπτυξή του παιχνιδιού έχει αναλάβει το ιαπωνικό στούντιο ILCA και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου του 2024 για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;