Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ένα παιδί φέρνει σύγχυση - Χρειαστήκαμε βοήθεια από ειδικό, δεν είναι ντροπή»
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τις αλλαγές που έφερε η πατρότητα στη ζωή του και για το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην Ελένη Μενεγάκη.

«Από την στιγμή που έγινα πατέρας περιμένω τα πάντα από τον Πάρη και ανυπομονώ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από το να γίνεις πατέρας ή μάνα. Σίγουρα όταν έρχεται ένα παιδί σε μια σχέση φέρνει σύγχυση, εννοείται ότι υπάρχει τεράστια βοήθεια σε αυτό το κομμάτι. Η βοήθεια είναι ότι αρχίζεις και καταλαβαίνεις τον άλλον. Καταλαβαίνεις τις κινήσεις σου και καταλαβαίνεις γιατί το κάνει αυτό. Όταν σκας, αρχίζεις και ξεσπάς στον άλλον, οπότε σε όλο αυτό πρέπει να υπάρχει μια βοήθεια» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Δεν μπορείς να πεις για έναν άνθρωπο που έχει κάνει μια τεράστια επιτυχία ότι εν ολίγης είναι αδιάφορη ή ότι άλλο. Δεν ξέρω από τι ορμώμενος το είπε ο Δημήτρης αυτό όποτε δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση» σχολίασε για την ατάκα που είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;