Survivor 2024: Ένταση ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 2024: Ένταση ανάμεσα σε Φάνη και Αλέξη - «Γιατί βρίζεις; Είμαι γελοίος;» - Ποιον ψήφισαν οι κόκκινοι στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας

 

 

 

Με μια μεγάλη ανατροπή στο Survivor 2024 της Κυριακής (18/2) κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη οι Μαχητές στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία στη νέα εβδομάδα του ριάλιτι. Αυτό τους έκανε να πάνε σαν απλοί θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και πάλι οι εντάσεις, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Τζέιμς Καφετζής. Έπειτα από αρκετές κουβέντες και αιχμές, ωστόσο, η κόκκινη ομάδα του Survivor 2024 κλήθηκε να προχωρήσει στην διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ποιος ή ποια είναι η πρώτη υποψηφιότητα αυτής της εβδομάδας από την ομάδα των κόκκινων; Σύμφωνα με την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, λοιπόν, στον τάκο του Survivor 2024 βγήκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος που διανύει μόλις την δεύτερη του εβδομάδα στο νησί.

«Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και είμαι εντάξει με αυτό» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο νεοφερμένος παίκτης.

Survivor 2024: Ένταση ανάμεσα σε Φάνη και Αλέξη – «Γιατί βρίζεις; Είμαι γελοίος;»

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος της πρώτης ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor 2024, οι δυο άνδρες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μιας και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με τους συμπαίκτες τους να τους χωρίζουν για να προλάβουν τα χειρότερα. Έτσι, όταν ο Αλέξης Παππάς πλησίασε τον πάγκο της μπλε ομάδας για να ζητήσει εξηγήσεις από τον Φάνη, εκείνος κάθε άλλο παρά έδωσε την απάντηση που περίμενε ο ηθοποιός.

«Γελοίο με λες; Με λες γελοίο;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης τον αντίπαλο του για να τραβήξει τον μεν ο Σάββας Γκέντσογλου και τον δε η Μαριλίνα Βακονίδου. «Γιατί με λες γελοίο, ε; Γιατί με λες γελοίο; Γιατί βρίζεις καταρχάς;» επέμεινε ο Αλέξης Παππάς.

Φ.Μ.: Σε έβρισα;

Α.Π.: Ναι, γελοίο με λες! Εγώ ήμουν στο σημείο που μου είχε ορίσει η παραγωγή. Τέλος. Είμαι γελοίος;

Φ.Μ.: Είσαι, ναι.

Α.Π.: Γιατί; Σε έβρισα; Σου είπα τίποτα άσχημο;

Φ.Μ.: Εγώ σε έβρισα;

Α.Π.: Με λες γελοίο!

«Αφού είσαι» αποκρίθηκε ο Φάνης Μπολέτσης.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;