Λάκης Λαζόπουλος: «Ακόμα και τα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει»
Λάκης Λαζόπουλος: «Είναι τόσο ανηφορικός ο δρόμος της ζωής, που αν έχεις και καταθλιπτικούς ανθρώπους στη ζωή, θες να γυρίσεις πίσω και να πέσεις»

 

 

 

 

Καλεσμένος στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του.

«Ακόμα και τα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να γελάσει και πέρασε πολύ ωραία. Την έκανα να γελάσει όχι με κάποιο ψεύτικο αστείο. Της έλεγα “ρε μάνα, τι θα γίνει; Θα αποφασίσεις τι θα κάνεις; Πληρώνω συνέχεια τον βαρκάρη στον Αχέροντα, πάει, σε φέρνει… Πάει, σε φέρνει… Θα πας; Δεν θα πας; Να ξέρουμε τι θα κάνουμε”.

Μου λέει “εσύ πώς με βλέπεις;”. Και της λέω νομίζω ότι είσαι ημιζώντανη, κάτι που είχα πει σε ένα τσαντίρι. Και μου λέει “ημιζώντανη, θα δω, αλλά νομίζω ότι πάω”, δηλαδή με πλάκα. Είχε χιούμορ», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν γίνεται χωρίς γέλιο να πας πουθενά. Είναι τόσο ανηφορικός ο δρόμος της ζωής, που αν έχεις και καταθλιπτικούς ανθρώπους στη ζωή, θες να γυρίσεις πίσω και να πέσεις. Αν είναι να ανέβεις το βουνό, πρέπει κάποιος να σε κρατάει ζωντανό, να γελάς. Δεν γίνεται αλλιώς, γιατί είναι ανηφορικός ο δρόμος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;