Γιάννης Ζουγανέλης: Η αποκάλυψη για τον Νίκο Ξυλούρη και τον καρκίνο - «Αν νοσούσε δέκα χρόνια μετά, δεν θα πέθαινε»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» και μίλησε για τον Νίκο Ξυλούρη που έφυγε μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

 

Στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο MEGA βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18/2) ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός συζήτησε στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» το θέμα των εξελίξεων γύρω από τους ογκολογικούς ασθενείς και αποκάλυψε την πληροφορία που του είχε εμπιστευθεί ένας γιατρός, όταν ο Νίκος Ξυλούρης «έφυγε» χτυπημένος από τον καρκίνο.

Όπως ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής:

«Πλέον οι περισσότεροι καρκινοπαθείς επιβιώνουν, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτοί που θα νοσήσουν να έχουν αυτή την αισιοδοξία και να μπορούν να ισορροπήσουν καλύτερα με τη νόσο τους»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε στην εκπομπή υγείας του MEGA:

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν χάνουν οι άνθρωποι τους ανθρώπους τους αλλά με νοιάζει αν θα χάσει ο άνθρωπος τη ζωή του. Όταν «φεύγουν» κάποιοι, δεν κλαίμε για αυτούς που «φύγανε», κλαίμε για αυτόν που χάνουμε. Και είναι πολύ εγωιστικό αυτό»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ζουγανέλης περιγράφει για τον αείμνηστο μουσικό και τραγουδιστή:

«Όταν συνεργαζόμουν με τον Νίκο Ξυλούρη και έπαθα σοκ που «έφυγε» από τον καρκίνο, ένας γιατρός μου είχε πει εκείνη την εποχή ότι, εάν νοσούσε δέκα χρόνια μετά, δεν θα πέθαινε. Έπαθα πλάκα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε ακόμα:

«Είμαι οπαδός της ειμαρμένης, με τη στάση μας προδιαγράφουμε τη ζωή μας. Ο μόνος εξουσιαστής που δέχομαι στη ζωή μου είναι ο γιατρός. Εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα, διότι δεν έχω την επιστημονικότητα για να αντιμετωπίσω αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς οι επιστήμες εξελίσσονται από τη φύση τους»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
17'
0 - 1
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
17'
0 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
5'
35 - 33
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;