Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Το να κάνεις παιδί δεν είναι για όλους και δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας»
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου».

 

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε για όλα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τα στερεότυπα που κυριαρχούν μέχρι και σήμερα για τις γυναίκες, ενώ αποκάλυψε και την προ ετών παρεξήγηση στον αέρα ανάμεσα στην ίδια και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, καθώς και τις αλλαγές στην κοινωνία. Όπως είπε η ίδια:

«Φέτος συμπληρώνω 30 χρόνια στη δουλειά. Είναι ένα μεγάλο και πολύ συγκλονιστικό ταξίδι με χαρές και λύπες. Νόμιζα ότι δεν είμαι αντισυμβατική, σήμερα τα κορίτσια έχουν πιο πολλές επιλογές. Πλέον τα θέματα του ρατσισμού και της έμφυλης βίας μας ακολουθούν και πρέπει να τα λέμε με όλους τους τρόπους»

Η Κωνστίνα Μιχαήλ τόνισε ακόμα:

«Ακούω διάφορους να λένε: έλα τώρα, το φτάσανε στα άκρα. Έτσι χρειάζεται. Χρειάζεται να φτάσεις κάτι στα άκρα για να έρθει η ισορροπία»

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξομολογήθηκε επίσης:

«Ο πατέρας μου μού έλεγε ότι έχω πολύ περισσότερη γλώσσα απ’ όση αντέχει ένας άντρας και γι’ αυτό γινόμουν και ενοχλητική κάποιες φορές. Ακόμη και σήμερα μου λένε, επίσης, ότι δεν πρέπει μία γυναίκα να έχει κοντό μαλλί»

Η ίδια αποκάλυψε στη συνέχεια:

«Κάποια στιγμή κάτι έγινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και εγώ παρεξηγήθηκα στον αέρα απ’ αυτό που είπε. Η γυναίκα δεν κατάλαβε τίποτα, εμένα όμως ξαφνικά άλλαξε η φυσιογνωμία μου. Αναρωτήθηκε τι έπαθα και μετά από πολλά χρόνια της το είπα πάλι στον αέρα, δεν το θυμόταν»

Σε ερώτηση για την απόκτηση παιδιού και την μητρότητα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απάντησε:

«Το να κάνεις παιδί δεν είναι για όλους και δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας. Συνήθως λένε ότι το να μην αποκτήσεις παιδιά έχει κόστος. Εγώ πιστεύω ότι το αντίθετο έχει κόστος»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;