BAFTA 2024: Μόνος στην τελετή απονομής ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «θα παραστεί στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου».

Χωρίς την Κέιτ Μίντλετον θα πάει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων BAFTA.

Ηχηρή θα είναι η απουσία της Κέιτ Μίντλετον στην τελετή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου γνωστά και ως Βραβεία BAFTA, καθώς η ανάρρωσή της δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα μετά το χειρουργείο που έκανε στις 16 Ιανουαρίου στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «θα παραστεί στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι ο πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών ήδη από το 2010. O παππούς του και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος, ήταν ο πρώτος πρόεδρος της Ακαδημίας.

Οικοδεσπότης της φετινής τελετής είναι για πρώτη φορά ο Σκωτσέζος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Doctor Who» Ντέιβιντ Τένναντ. Μεταξύ των συμπαρουσιαστών που θα ανέβουν στη σκηνή του Royal Festival Hall μαζί με τον Ντέιβιντ Τένναντ, θα είναι η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Χιου Γκραντ, ο Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, η Dua Lipa και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου αναμένεται να γίνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;