Kristen Stewart: Θέλω να κάνω το πιο gay πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας
«Αν κατάφερα να περάσω όλη τη σειρά Twilight χωρίς να κάνω ποτέ εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ. Τώρα, θέλω να κάνω το πιο gay πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας»

Η Kristen Stewart πόζαρε στον φακό του Rolling Stone στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της. Μέχρι τώρα, έχει καθιερωθεί ότι το «ανατρεπτικό» είναι το φόρτε της Stewart.

Φανταστείτε την, σε ηλικία 17 ετών, να αρνείται να υποδυθεί την Bella Swan με τον ζωηρό, λαμπερό τρόπο που όλοι οι ενήλικες είχαν στο μυαλό τους, και να επιλέγει αντ’ αυτού να μελαγχολεί σαν να ήταν πραγματικά ερωτευμένη με έναν βρικόλακα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

Στη συνέχεια, κι έχοντας γίνει -προς στιγμήν- η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, μεταπήδησε σε καλλιτεχνικές ανεξάρτητες ταινίες.

Κέρδισε ένα βραβείο Σεζάρ, η μόνη Αμερικανίδα στην οποία έχει απονεμηθεί το γαλλικό αντίστοιχο Όκαρ, ενώ λίγο αργότερα μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην ταινία Spencer, η οποία της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Καθώς ετοιμαζόταν για τη φωτογράφιση και τη συνέντευξή της στο Rolling Stone, είπε: «Αν κατάφερα να περάσω όλη τη σειρά Twilight χωρίς να κάνω ποτέ εξώφυλλο στο Rolling Stone, είναι επειδή τα αγόρια ήταν τα σύμβολα του σεξ. Τώρα, θέλω να κάνω το πιο gay πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας».

Φόρεσε ένα ανδρικό εσώρουχο κι ένα δερμάτινο γιλέκο, και τα κλικ έδωσαν ένα από τα πιο ωραία εξώφυλλα στο περιοδικό.

Μιλώντας για τη ζωή της, είπε πως το γεγονός ότι είναι queer δεν έχει εκτροχιάσει την καριέρα της, ενώ μίλησε και για την Jodie Foster, σημειώνοντας πως πέρασε δύσκολα ως γκέι ηθοποιός.

«Δεν μιλάω εκ μέρους της – αναλύω αντικειμενικά την εποχή και το μέρος στο οποίο ήταν αυτή, και αυτό δεν είναι εύκολο – θα έλεγα σχεδόν αδύνατο αν ήθελες να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς. Για μένα, δεν ήταν πρόβλημα. Αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στο είδος του χώρου στον οποίο κατοικώ και στους ρόλους που με ελκύουν και στους σκηνοθέτες που με ελκύουν και στο κοινό που υπάρχει για αυτές τις ταινίες. Αν ήθελα πραγματικά να λειτουργήσω σε κάτι πιο εμπορικό, δεν ξέρω αν αυτό θα λειτουργούσε», είπε.

Λέει ότι η Foster υπήρξε μέντοράς της και γνωρίζει ότι η δική της άνεση σχετικά με την ομοφυλοφιλία της πιθανόν να αποτέλεσε πρότυπο για άλλους.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;