Ιλένια Ουίλιαμς: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρέπει να κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση»
Ιλένια Ουίλιαμς: «Βέβαια και έστειλα μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του, εννοείται» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

Η Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Ανάμεσα σε άλλα, η τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Ουγγαρέζο και τις ευχές που του έστειλε για τα γενέθλια του.

Ειδικότερα, η Ιλένια Ουίλιαμς παραδέχθηκε αρχικά πως «βέβαια και έστειλα μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του, εννοείται. Σιγά όμως μην πω δημόσια τι ευχήθηκα στον Δημήτρη. Εννοείται, όμως, πως σε ανθρώπινο επίπεδο έστειλα μήνυμα για ευχές. Φυσικά, δεν το συζητάμε αυτό».

«Να πω την αλήθεια μου, δεν βλέπω τηλεόραση. Αν πω ότι βλέπω, θα πω ψέματα. Από αυτό το ελάχιστο όμως που έχω δει, μου αρέσει πολύ αυτή η παρέα που έχουν φτιάξει στην εκπομπή. Του ταιριάζει πάρα πολύ. Όπως θεωρώ ότι θα του ταίριαζε να κάνει και κάτι μόνος του», πρόσθεσε η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Πάντα θεωρώ ότι ήταν αυτή η ώρα. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι σε κάτι που τον κάνει ευτυχισμένο και να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και για έναν άνθρωπο που τον αγαπάς, θέλεις να είναι καλά σε οτιδήποτε αισθάνεται εκείνος καλά. Σε αυτό» συμπλήρωσε, η Ιλένια Ουίλιαμς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
62'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
0'
40 - 40
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;