Ο Θανάσης Σαμαράς με το stand up comedy «Πώς τολμάτε;» στο μικρό θέατρο Κεραμεικού
Ο Θανάσης Σαμαράς με το stand up «Πώς τολμάτε;» στο μικρό θέατρο Κεραμεικού. Πέμπτη 7, Πέμπτη 14 και Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21:30

Η stand up comedy σόλο παράσταση του Θανάση Σαμαρά, «Πώς τολμάτε;», είχε προγραμματιστεί για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 7 και 14 Μαρτίου στο θέατρο «Μικρός Κεραμεικός»  και πριν καλά καλά ανακοινωθεί η παράσταση είναι ήδη sold out… οπότε προστέθηκε  ακόμα μια παράσταση την Πέμπτη 21 Μαρτίου για να δικαιολογηθεί η αποστολή του δελτίου τύπου.

Ο Θανάσης Σαμαράς  εκτός ότι ένας από τους καλύτερους   STAND UP COMEDIANS είναι και πολύ οργανωτικός και διορατικός άνθρωπος… κατά την διάρκεια των δύο χρόνων της καραντίνας δεν έγραψε ούτε λίστα για σούπερ μάρκετ. Όπως δήλωσε: «Πίστευα θα μας ξανακλείσουν και φέτος, οπότε δεν χρειάζεται να γράψω.»

Τελικά έπεσε έξω.

Το «Πώς τολμάτε;» είναι μία παράσταση που συνδυάζει Σουηδούς με σνομπ γείτονες, ευγενικούς με αγενείς ανθρώπους, λαϊκούς τραγουδιστές με το Ομηρικό ζήτημα, γιατί σπούδασε και φιλόλογος και κάπου έπρεπε να τα χρησιμοποιήσει κι αυτά.

Mini bio:

O Θανάσης Σαμαράς ξεκίνησε ν’ ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του Comedy Lab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega channel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως Executive Producer στην εταιρία Entrinno Productions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV.

Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο Open Mic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο Stand Up Comedy. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε στο φεστιβαλ κωμωδίας της Αλεξανδρούπολης, την πρώτη του σόλο stand up comedy- work in progress παράσταση με τίτλο «Φήμες λένε».

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πέμπτη 7, 14 & 21 Μαρτίου στις 21:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
10€ γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

https://www.ticketservices.gr/event/thanasis-samaras-pos-tolmate/?lang=el

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;