Δήμητρα Βαμβακούση: «Είχα συμβιβαστεί ότι ο έρωτας δεν υπάρχει μέχρι που είδα αυτά τα μάτια»
Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τον έρωτά της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ερωτική εξομολόγηση έκανε η Δήμητρα Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τον έρωτά της για τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;».

Συνέχισε, γράφοντας: «Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
30'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
30'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
17 - 23
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
13 - 16
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;