Βόμβα στη Σταδίου: Εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα των δραστών
Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί πριν από αρκετούς μήνες από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στην οδό Σταδίου, έξω από το υπουργείο Εργασίας, εντόπισαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες μετά την έκρηξη, τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό, εντόπισαν τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι βομβιστές στο κέντρο της Αθήνας.

Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί πριν από αρκετούς μήνες από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξεταστεί για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων.

Το χτύπημα σημειώθηκε τα χαράματα της 3ης Φεβρουαρίου, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο των κτιρίων, ενώ από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια μέχρι και τον 6ο όροφο.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα». Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργάνωση είναι πρωτοεμφανιζόμενη, ωστόσο, σημειώνεται ότι στο παρελθόν δραστηριοποιείτο οργάνωση με την επωνυμία «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Επισημαίνεται ότι στη βόμβα που απενεργοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδί, βρέθηκαν αποτυπώματα του κατασκευαστή ή του μεταφορέα. Την ευθύνη εκείνης της ενέργειας είχε αναλάβει η οργάνωση «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη».

Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;