Όσκαρ 2024: Ο Jimmy Kimmel σατιρίζει την Ακαδημία στο πρώτο τρέιλερ με θέμα την «Barbie»
Όσκαρ 2024: Το πρώτο τρέιλερ για την 96η Τελετή Απονομής ρίχνει τα βέλη του στις απουσίες των υποψηφιοτήτων της Ακαδημίας με ένα κωμικό σκετς που δεν πρέπει να χάσεις.

Τελικά, η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής άκουσε τις αντιδράσεις στο διαδίκτυο για της υποψηφιότητες και φάνηκε από το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης και δείχνει τον παρουσιαστή των Όσκαρ 2024, Jimmy Kimmel, και χαρακτήρες από την «Barbie». Το κωμικό σκετς σατιρίζει την Ακαδημία και τις ηχηρές παραλείψεις των υποψηφιοτήτων, ενώ χρησιμοποιεί την μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς για να μας βάλει στο κλίμα της επερχόμενης τελετής.

Το κωμικό σκετς ακολουθεί έναν Kimmel που έχει χαθεί να βρίσκεται στο σπίτι της Weird Barbie (Kate McKinnon). Εκεί της ζητάει τη βοήθειά της για να φτάσει στην Oscarland. Η Weird Barbie του σχεδιάζει έναν χάρτη που εκείνος δεν μπορεί να διαβάσει. Έτσι, οι δυο τους ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι για την χώρα των Όσκαρ 2024.

Στο δρόμο συναντούν κάποιους από τους υποψήφιους, κοροϊδεύουν τον Matt Damon -το γνωστό κωμικό beef μεταξύ του Kimmel και του γνωστού ηθοποιού- και μετά φτάνουν στον επιθυμητό προορισμό τους.

Όταν φτάνουν στην Oscarland, η America Ferrera εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί και προσπαθεί να εμψυχώσει τον παρουσιαστή των Όσκαρ 2024 με έναν μονόλογο, που θυμίζει τον viral μονόλογό της στην ταινία «Barbie». Ο μονόλογος επικεντρώνεται στο πόσο δύσκολη δουλειά είναι να παρουσιάζει κανείς τα Όσκαρ. Ο Jimmy, όμως, καταλαβαίνει κάτι τελείως λάθος και λέει:

«Αυτό που λες ότι διοργανώνεις τα Όσκαρ είναι πιο δύσκολο από το να είσαι γυναίκα»

Κάτι που τους κάνει όλους να νιώθουν άβολα!

Για να “σπάσει” την αμηχανία της στιγμής, ο Ryan Gosling εμφανίζεται στο πίσω κάθισμα με ένα πουλόβερ που γράφει «I’m Kenought» (μία από τις πιο γνωστές ατάκες της ταινίας) και αλλάζει θέμα για την παράδοση μετά τα βραβεία να παίρνεις burger και τηγανητές πατάτες από το «In-N-Out».

Με τον Kimmel επισημαίνει ότι η παράδοση για το γεύμα είναι για μετά τη νίκη του βραβείου, με τον Gosling να λέει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και να επισημαίνει:

«Ευτυχώς που η Greta το έχει στο τσεπάκι»

Με την Ferrera να του αποκαλύπτει πως δεν είναι είναι υποψήφια η σκηνοθέτις του «Barbie»…

Το πρώτο προμο βίντεο για τα βραβεία Όσκαρ 2024 τελειώνει με την Helen Mirren στον ρόλο της αφηγήτριας -όπως ακριβώς και την ταινία- να λέει:

«Τα κορίτσια μεγαλώνουν και γίνονται γυναίκες, ενώ δεν γίνονται όλα τα αγόρια άντρες. Κάποια παραμένουν απελπιστικά κολλημέαι σε έναν βρόγχο παιδικής ανοησίας. Ένας από αυτούς θα παρουσιάσει τα Όσκαρ»

Η Τελετή Απονομής των Όσκαρ 2024 θα διεξαχθούν στις 11 Μαρτίου 2024 στις 3:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;