Κωνσταντίνος Καζάκος για Πάνο Βλάχο: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη»
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλάει για την τηλεόραση, το θέατρο, την απώλεια του πατέρα του και σχολιάζει τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου.

 

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέση και για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με Πάνο Βλάχο και τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Από το 1821 και μετά είμαστε μόνιμα κρεμασμένοι στα φουστάνια των ξένων. Δεν θα μας σώσουν οι ξένοι, οι ξένοι θα κάνουν τη δουλειά τους. Στην Ευρώπη είμαστε καρπαζοεισπράκτορες. Βγάζω το καπέλο στη Μιμή Ντενίση, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Η απουσία του πατέρα μου είναι αισθητή, αλλά δεν γίνεται, προχωράς»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σχολίασε και όλο τον ντόρο που έχει γίνει για τον Πάνο Βλάχο και τον στίχο που ακούστηκε σε live εμφάνισή του. Ο ίδιος είπε:

«Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος. Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;»

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε:

«Είναι καλή η κόρη μου στην υποκριτική, έχει δρόμο μπροστά της. Έχω πολύ ωραία σχέση με την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα καταναλωτικό αγαθό και είναι δύσκολο να γίνει τέχνη στα καταναλωτικά αγαθά. Στο Κόκκινο Ποτάμι δεν έδωσα σημασία στο κομμάτι της αμοιβής»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
21'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
21'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
6'
5 - 6
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
5 - 5
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;