Βίκυ Καγιά: Απαντάει στα δημοσιεύματα περί διαζυγίου - «Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος»
Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο «Happy Day» σχολίασε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο με τον Ηλία Κρασσά, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της με την Αθηνά Οικονομάκου στο Ντουμπάι.

 

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (13/2) καλεσμένης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day». Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις και μεταξύ άλλων σχολίασε τις φήμες που τη θέλουν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ταξίδι της με την Αθηνά Οικονομάκου στο Ντουμπάι.

«Εγώ δεν είχα δει το quiz, πήγα τα παιδιά στο σχολείο, είχα τις δουλειές μου και κάποια στιγμή με παίρνει μια δημοσιογράφος και μου λέει: η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media. Κατευθείαν σκέφτηκα αν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο των παιδιών», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε:

«Μου λέει: υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο. Λέω: είστε σίγουροι ότι είμαι εγώ; Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι είμαι εγώ; Της λέω: με πιάνετε εξαπίνης, δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

«Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και έχει τον δικό του τρόπο να την κάνει. Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιό μας. Παρόλα αυτά, έμεινα παγωτό», κατέληξε η Βίκυ Καγιά.

«Ο Ηλίας είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ αυτές τις λίγες πλέον στιγμές που θα βγούμε, που θα πάμε να φάμε, να τα πούμε. Ταξιδεύει πολύ, έχει κι αυτός τα προγράμματα και τις δουλειές του, οπότε μη νομίζεις ότι έχουμε πολύ χρόνο να βρεθούμε», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Βίκυ Καγιά.

Ακόμη, το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε και για το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Ντουμπάι το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις. Η παρουσιάστρια ρώτησε την Βίκυ Καγιά για το θέμα που προκλήθηκε με τις αναρτήσεις που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στο πλαίσιο φυσικά του καλέσματός, από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν.

«Είναι γλυκύτατη, περάσαμε πολύ όμορφα, εγώ δεν είχα περάσει τόσο χρόνο ποτέ μαζί της, ήταν με τον άντρα της, υπέροχα παιδιά… Το βρίσκω λίγο υπερβολικό τώρα αυτό με τις αντιδράσεις. Ήμασταν καλεσμένοι, στα πλαίσια μιας αποστολής. Μας φροντίσανε, μας καλέσανε, μας κοιμήσαμε, φάγαμε πολύ ωραία, περάσαμε καταπληκτικά. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό, δεν το άκουσα και ούτε το ξέρω αλλά το βρίσκω υπερβολικό και τους βρίσκω και τους δύο γλυκύτατους. Δεν τους ήξερα και δεν τους είχα ζήσει», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε:

«Πρέπει λιγάκι να έχουμε μία ενσυναίσθηση, να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε γιατί μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζεις, αυτό που είναι, πάρε μία ανάσα, κάτσε λίγο… Ιδιαίτερα οι γυναίκες μεταξύ μας ας βλέπουμε λίγο τα πράγματα διαφορετικά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;