Μπάιντεν: Διακωμωδεί τις θεωρίες συνωμοσίας για τη σχέση Σουίφτ - Κέλσι
«Όπως το σχεδιάσαμε»

Με χιουμοριστική διάθεση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, διακωμώδησε τις φήμες που συνδέουν την εκστρατεία για επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο με τη σχέση της ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ με τον αθλητή Τράβις Κέλσι.

Μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs, της ομάδας που αγωνίζεται ο Κέλσι, στον τελικό του Super Bowl την Κυριακή (11/2), ο Μπάιντεν ανήρτησε μία «δαιμονική» φωτογραφία του με μία ειρωνική λεζάντα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος περιέπαιξε τους δεξιούς συνωμοσίας που πιστεύουν ότι η σχέση της Τέιλορ Σουίφτ είναι ένα τέχνασμα για να βοηθήσει τον Δημοκρατικό να επανεκλεγεί φέτος.

Ο Μπάιντεν έγραψε: «Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε», κάτω από μία εικόνα του στην οποία εμφανίζεται με κόκκινα μάτια λέιζερ. Πρόκειται για ένα meme «Dark Brandon» – μία σειρά από εικόνες που παρουσιάζουν τη δαιμονική πλευρά του προέδρου.

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονταν πως η νίκη στο Super Bolw θα εξυπηρετούσε ώστε να εκτιναχθεί – ακόμα περισσότερο – η δημοφιλία της Σουίφτ, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να στηρίξει δημόσια τον Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναφερθεί στις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας και στο πρώτο του βίντεο στο TikTok, με μέλος του προσωπικού του να τον ρωτά αν «συνωμοτεί» για να νικήσουν οι Chiefs και τον ίδιο να απαντά: «θα έμπαινα σε μπελάδες αν σας το έλεγα αυτό».

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Μπάιντεν για τις προεδρικές εκλογές του 2020, κάτι που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του τότε – και νυν – αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν γίνεται να υποστηρίζει τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν, τον χειρότερο και πιο διεφθαρμένο πρόεδρο στην Ιστορία της χώρας μας, και να μην είναι πιστή στον άνθρωπο που της απέφερε τόσα πολλά χρήματα» είχε γράψει στο Truth Social, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που έστησε μετά το μπλοκάρισμά του από Facebook και Twitter.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;