Αγίου Βαλεντίνου 2024: Επτά δώρα που θα ενθουσιάσουν το αγόρι σου
Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2024 έχει ξεκινήσει. Εσύ έχεις αποφασίσει τι δώρο θα πάρεις στο αγόρι σου;

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2024 είναι μία «ανάσα» μακριά μας. Έτσι, τα απανταχού ερωτευμενάκια  ετοιμάζονται να γιορτάσουν την «ημέρα των ερωτευμένων» με λουλούδια, σοκολάτες, ρομαντικά ραντεβού και δωράκια.

Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να «πέφτει» Τετάρτη, δηλαδή μία όχι και τόσο fun ημέρα, αλλά it is what it is. Αν μόλις συνειδητοποίησες πως αύριο είναι η «μεγάλη ημέρα των ερωτευμένων» και αγχώθηκες σαν τον Ράιαν πιο πάνω, τότε μην ανησυχείς- σε έχουμε!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2024είναι εδώ σε λιγότερο από 24 ώρες και εμείς έχουμε τα πιο ωραία δώρα για το αγόρι σου. Τι θα έλεγες να «ρίξουμε» μια ματιά σε μερικά δώρα που σίγουρα θα τον ενθουσιάσουν;

1. Ένα t-shirt

Ένα all time classic δώρο που ποτέ δεν χάνει είναι ένα μαύρο t-shirt. Μπορεί να φορεθεί από τη σχολή και τον καφέ μέχρι το γυμναστήριο και γι’ αυτό τον λόγο είναι παντός χώρου και χρόνου. Εμείς προτείνουμε ένα μαύρο t-shirt της Puma που σίγουρα θα του αρέσει (πολύ).

Μπορείς να το βρεις εδώ.

2. Ένα φούτερ

Στην ίδια φιλοσοφία με το προαναφερθέν t-shirt κινείται και το φούτερ, το οποίο είναι για τις πιο κρύες ημέρες- όπως αυτές του Φεβρουαρίου. Εμείς προτείνουμε ένα all time classic μαύρο φούτερ της Reebok, ενός brand που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τον ανδρικό πληθυσμό.

 

Μπορείς να το βρεις εδώ.

3. Dior Sauvage

Τι κι αν (σχεδόν) όλο το TikTok θεωρεί πως το Dior Sauvage είναι η μυρωδιά ενός τοξικού άντρα; Το combo περγαμόντο και βανίλιας στις υψηλές και μεσαίες νότες αντίστοιχα, το κάνει ακαταμάχητο για όλο τον ανδρικό πληθυσμό.

@owensbeautystudios Word on the street is all toxic , lying , manipulating men use Dior Sauvage ??? 😂😂😂 #zimtiktok #zimbabwe #zimbabwetiktok🇿🇼🇿🇼🇿🇼🇿🇼 #zimtiktokers🇿🇼🇿🇼🇿🇼 #zimbabweantiktok #harare ♬ Funny – Gold-Tiger

Συνεπώς, αν ψάχνεις ένα άρωμα με όμορφη συσκευασία, ωραίο άρωμα με μεγάλη διάρκεια και με την «σφραγίδα» του Τζόνι του Ντεπ (που είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας), τότε search no more. Το Dior Sauvage είναι αυτό που ψάχνεις!

Μπορείς να το βρεις εδώ.

4. One Million

Το κεφάλαιο άρωμα και άντρες είναι τεράστιο. Ωστόσο, το κεφάλαιο άντρες που φοράνε το One Million της Rabanne είναι εξίσου μεγάλο. Πρόκειται για ένα απλό αλλά must have ανδρικό άρωμα, που με ένα μόνο «φσιτ» θα boostάρει την αυτοπεποίθησή του.

Μπορείς να το βρεις εδώ.

5. Ακουστικά

Αν το αγόρι σου είναι gamer, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Εμείς προτείνουμε το BlackShark V2 X ένα σετ gaming ακουστικών, το οποίο προσφέρει εκπληκτικό surround ήχο 7.1, ανώτερη ποιότητα μικροφώνου και κορυφαία απομόνωση ήχου, που θα τον βοηθήσουν να κερδίσει.

Μπορείς να τα βρεις εδώ.

6. Τσάντα laptop

Ουκ ολίγες φορές βλέπουμε ανθρώπους στα μέσα να κυκλοφορούν με ένα σακίδιο πλάτης που έχει σίγουρα ένα λάπτοπ και πόσα ακόμη πράγματα εκεί μέσα. Αν το αγόρι σου δεν αποχωρίζεται το λάπτοπ του και το κουβαλάει μαζί του παντού -ή έστω πηγαίνει με αυτό στο γραφείο του- τότε μία κομψή τσάντα για να το βάζει μέσα είναι το ιδανικό αγιοβαλεντίνικο δώρο.

Εμείς προτείνουμε την κομψή τσάντα φορητού υπολογιστή MX Commute Wenger, η οποία φοριεται τόσο ως σακίδιο πλάτης όσο και ως τσάντα ώμου για να βολεύει με ό,τι μέσο μετακινείται το αγόρι σου.

Μπορείς να το βρει εδώ.

7. Κάλτσες

Ένα απλό και πρακτικό δώρο για τις στιγμές που λες «τι να του πάρω, αφού τα έχει όλα» είναι οι κάλτσες. Ποτέ δεν είναι αρκετές, ενώ δεν υπάρχει ημέρα που να μην τις χρειαζόμαστε. Μπορείς είτε να πάρεις ένα μονόχρωμο ζευγάρι επενδύοντας σε κάτι κομψό και κλασικό ή να πάρεις ένα ζευγάρι με ένα πρωτότυπο σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση σε έχουμε.

Αν θέλεις να «επενδύσεις» σε κάτι πιο safe, τότε προτείνουμε ένα σετ με 3 ζευγάρια κάλτσες Gant σε σκούρο μπλε χρώμα.

Αν θέλεις να του πάρεις κάτι πιο fun και παιχνιδιάρικο, τότε προτείνουμε το παρακάτω ζευγάρι κάλτσες με ένα all over σχέδιο. Στα bonus είναι το γεγονός πως αφενός είναι unisex και άρα μπορείς να του τις «κλέψεις» και εσύ καμιά φορά, όπως και το γεγονός πως το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει κατασκευαστεί με βιώσιμο οργανικό βαμβάκι μέσω βιολογικής καλλιέργειας και χωρίς την χρήση χημικών ουσιών, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα (για τους οικολόγους και ευσθνείδητους πολίτες της παρέας).

Μπορείς να τα βρεις εδώ και εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;