Ζώδια: Ανατρεπτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο - Άνεμος αλλαγής και σπάσιμο περιορισμών
Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου στο κάθε ζώδιο;

Ζώδια: Ανατρεπτική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Άνεμος αλλαγής και σπάσιμο περιορισμών

Από τη Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Οι φάσεις της Σελήνης είναι πάντοτε ένα σημαντικό φαινόμενο όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, συνδέονται με τις συγκινήσεις μας, τις εναλλαγές της διάθεσης, τον ψυχισμό και τις δονήσεις του. Κάθε μήνα, η Σελήνη κινείται γύρω από την γη μας, μας φωτίζει τη νύχτα δίνοντας έναυσμα για έμπνευση και όνειρα. Τα πιο σημαντικά όμως σημεία της διαδρομής αυτής, είναι η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος.

Η Νέα Σελήνη είναι η απαρχή μίας έκφρασης επιθυμιών που συνδέονται άμεσα με τον ψυχισμό μας, επομένως σηματοδοτεί τέσσερις εβδομάδες με αισθήματα και εσωτερικές αλλαγές, βασισμένες σε εκδηλώσεις επιθυμιών που ξεδιπλώνονται σταδιακά.

Από την αλλαγή της 9ης προς 10η Φεβρουαρίου, έχουμε το νέο κύκλο της Σελήνης και μάλιστα στο απελευθερωτικό ζώδιο του Υδροχόου. Νέα εποχή, νέα ενέργεια, νέες εμπειρίες, ανατρέπουν τη φθορά και τα στεγανά του χθες.

Σε μία περίοδο όπου νιώθουμε κουρασμένοι, απογοητευμένοι, πικραμένοι, σε μία μακρά διαδρομή πιέσεων, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αποπνέει ένα άνεμο αλλαγής. Είναι αρκετά αισιόδοξη. Θεωρώ πως μετά την ανάσα του Πλούτωνα στον Υδροχόο και του Ήλιου και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, η Νέα Σελήνη προσφέρει το άνοιγμα προς το μέλλον, με το κύκλο της.

Στο ξεκίνημα μίας ανατροπής, μίας μεγάλης απόφασης, το σημείο όπου αυτό στον χάρτη μας, προσφέρει ένα ελεύθερο πεδίο δράσης.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σχηματίζεται στην 21η μοίρα του Υδροχόου.

Βασικός συνδυασμός είναι το τετράγωνο προς τον Ουρανό, κυβερνήτη της Νέας Σελήνης. Έμφαση λοιπόν στα στοιχεία του ζωδίου της.

Η Νέα Σελήνη οδηγεί σε ένα κύκλο αποκαλύψεων, έκπληξης, ανατροπής, έμπνευσης, αντίδρασης, απελευθέρωσης. Φαίνεται πολλά θέματα να μπαίνουν σταδιακά σε ροή.

Σε θετική όψη προς τους Δεσμούς της Σελήνης, ήδη είναι παρελθόν οι αγχώδεις καταστάσεις και μπορούμε να σχεδιάσουμε προοπτικές και δυνατότητες προς μία νέα εποχή. Τα σχέδια και οι στόχοι της εποχής, οδεύσουν στο να απελευθερωθούμε από ό,τι μας κούρασε ή εμποδίστηκε, ενισχύοντας την ευρηματικότητα, την έμπνευση, την έκφραση ιδεών, τη γνώση.

Ο κύκλος εγείρει την ανάγκη για νέους οραματισμούς και ανάπτυξη μέσα από αποδέσμευση και ανατροπές. Η επαναστατική χροιά των ημερών που θα ακολουθήσουν, υπογραμμίζει αντιδράσεις, καρμικές επιλογές που θα φέρουν μακροπρόθεσμες επιδράσεις. Μία γέφυρα προς το μέλλον, στα σημεία που αγγίζει τον καθένα μας (στον ατομικό χάρτη και τα προγνωστικά συστήματα της εποχής)

Ο καθένας μας οφείλει να βρει τον τρόπο που του ταιριάζει η ανατρεπτική Σελήνη και να σπάσει τα δεσμά που τον έχουν περιορίσει. Αρκεί να μη γίνει με τρόπο άναρχο και ασύνταχτο. Έξυπνες ιδέες, διεισδυτικές συνειδητοποιήσεις που ξεκίνησαν από τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα, συνοδεύουν αυτό το φεγγάρι. Οι επιλογές της εποχής, έχουν βαρύτητα. Κατά συνέπεια, θα είναι η άκρη του νήματος για τα επόμενα βασικά μας στοιχεία.

Η σύνεση όμως πρέπει να είναι στο τιμόνι μας. Η Αφροδίτη με τον Άρη στον Αιγόκερω, είναι η μάχη για υψηλές αξίες και ένα στόχο που οδηγεί στην κορυφή. Οι αξίες μας στο εξής, πρέπει να είναι ξεκάθαρες, σαφείς, ακριβείς. Να έχουμε συνέπεια και να συναναστρεφόμαστε ανθρώπους συνεπείς στον λόγο τους και στο έργο τους. Με υπεύθυνες επιλογές θα προχωρήσουμε προς το «αύριο» συντονισμένοι και με σωστό σχεδιασμό. Είμαστε σε θέση μάχης, ας έχουμε τα σωστά «όπλα» για τη μάχη αυτή.

Σε σταθερά ζώδια οι άξονες του χάρτη και η έμφαση των πλανητών της Νέας Σελήνης. Ο σταθερός σταυρός δείχνει την ανάγκη να σπάσουμε την επανάληψη που μας κρατά σε στασιμότητα, σε φαύλους κύκλους και μας κρατά περιορισμένους ή παγιδευμένους. Αυτό είναι το κλειδί της Νέας Σελήνης.

Τα θετικά της νέας περιόδου:

  • Αυθεντικότητα
  • Πρωτοποριακό πνεύμα
  • Αγάπη για ελευθερία
  • Μεταρρυθμίσεις
  • Ξαφνικό γύρισμα της τύχης
  • Επαναστατική αντίδραση – ανατροπή – απελευθέρωση
  • Νέα σχέση ή νέες γνωριμίες
  • Υλοποίηση οραμάτων
  • Καινοτομίες

Τα αρνητικά της περιόδου:

  • Ισχυρογνωμοσύνη
  • Απρόβλεπτα
  • Ανασφάλεια
  • Αντιδραστική στάση
  • Ανατροπές
  • Επαναστατική διάθεση
  • Διάλυση
  • Χωρισμός
  • Ιδιορρυθμίες
  • Κοινωνικές αντιδράσεις
  • Ευαισθησίες στο κυκλοφορικό σύστημα

Σύμφωνα με τον αποσυμβολισμό της ζωδιακής μοίρας της Νέας Σελήνης, από τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, το μήνυμα αναφέρεται σε μία απογοήτευση ή ένα ατυχές γεγονός που φέρνει πνευματική δικαίωση ως κέρδος. Η υπεροχή εκδηλώνεται μέσω εμπειρίας.

Οι συνδυασμοί της Νέας Σελήνης έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ως προδιάθεση, αναδεικνύοντας για δύο εβδομάδες – τουλάχιστον το ξεδίπλωμα μίας νέας εποχής για μας.

Ας βαδίσουμε σε νέα μονοπάτια!

Κριός

Ένα ξεκίνημα πρέπει να γίνει σε ό,τι αφορά στόχους. Επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας και ενδιαφερθείτε για πιο ξεκάθαρες και διαυγείς συνεργασίες. Ας είστε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας, όπως και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να είναι πλάι σας. Σας απασχολεί η καριέρα ή μία επίτευξη που έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε ιδεολογία ζωής, αφού οι αξίες πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές σας ανάγκες. Ίσως σας απασχολήσει στο εξής, η προοπτική του εξωτερικού, σε συνεργασίες, σχέσεις, ή μία επιστημονική γνώση. Ειδικά για το τελευταίο όμως, επιλέξτε μία μαθητεία που θα προσφέρει ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευση. Ό,τι έχει αξία διαχρονική και λειτουργεί σαν βάση για να καθιερωθείτε, πρέπει να διατηρηθεί. Επομένως, σας συνιστούμε να μην το αναθεωρήσετε εντελώς, παρά μόνο στα σημεία που δεν αποδίδει πλέον.

Στηρίζονται οι συλλογικές και ανθρωπιστικές ιδέες και η γνώση.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη έχει για σας μία ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός του ότι σας δημιουργεί μία δόνηση στα θεμέλια της καριέρας, αν έχετε ή των κοινωνικών σας επαφών. Νέοι άνθρωποι θα σας επηρεάσουν, θα φέρουν ιδέες που είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες που έχετε συνηθίσει. Η σταθερότητα του ζωδίου σας, σας δημιουργεί την ανάγκη να παραμείνετε στην ίδια άποψη ή οπτική για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη γραμμή. Πρέπει να γίνετε αρκετά πιο πρωτότυποι και να δώσετε νέα πνοή στην εξωτερική σας δραστηριότητα και εικόνα. Επειδή έχετε κάποια εμπειρική γνώση, θα αποδώσει μέσα από νέες προσεγγίσεις. Καθώς η ασφάλεια παίζει ένα σημαντικό ρόλο για σας, στα οικονομικά σας πρέπει να είστε συγκεκριμένοι στον σχεδιασμό και συνετοί.

Στηρίζεται η αίσθηση της ασφάλειας και τα αποκτήματα σας κάνουν περισσότερο δυνατούς. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη αποτελεί για σας ένα σημείο ενδιαφέρον και σημαντικό, αφού σας προσφέρει την ευκαιρία με μεγάλη άνεση να αγκαλιάσετε νέες ιδέες και νέα οράματα. Καθώς είστε πάντα περίεργοι και ανήσυχοι πνευματικά, τώρα μπορείτε να τολμήστε μία νέα αρχή. Οι στόχοι σας είναι πολλοί και πάντα ενδιαφέροντες. Οι φίλοι εναρμονίζονται μαζί σας, όταν υπάρχει κοινό υπόβαθρο επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν σημαντικό να επιλέγετε ανάμεσά τους με προσοχή και δίχως βιασύνη ή ενθουσιασμό, εκείνους που πραγματικά είναι σημαντικοί για το μέλλον σας. Οι κοινωνικές σχέσεις επίσης είναι σε σημείο επιλογών. Όσες δεν πληρούν τις υποσχέσεις και φάνηκαν υπερβολικές, θα διαλυθούν και μαζί η πλάνη που τις περίβαλε. Κάποιες συνεργασίες με απαιτήσεις που δεν εκπληρώθηκαν, τελειώνουν ή αλλάζουν ριζικά. Συνειδητά ανοίγετε νέους δρόμους, προγραμματίζετε ταξίδια και αλλαγές.

Στηρίζεται κάθε επικοινωνία με το εξωτερικό και με ανθρώπους που έχουν κοινή ιδεολογία ή αντίληψη με σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;