Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Κατά του Πάνου Βλάχου - «Φασισμός με αγγελικό πρόσωπο»
Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον στίχο που χρησιμοποίησε σε τραγούδι του ο Πάνος Βλάχος και αναφέρει τα πρόσωπα του Άρη Πορτοσάλτε και του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Για τον ντόρο που έχει γίνει με τον επίμαχο στίχο που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε live εμφάνισή του και τη σημερινή απάντηση του Άρη Πορτοσάλτε, καθώς και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδης, ασχολήθηκαν και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Μάλιστα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έγινε έξαλλος με τον ηθοποιό και αυτά που ανέφερε ο στίχος και ξέσπασε στον αέρα.

Αρχικά, ο κ. Γιαννόπουλος είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο ρεμπέτικο, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…

Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε είναι σάτιρα αυτό»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και σε άλλου καλλιτέχνες που χρησιμοποιούσαν την σάτιρα για να υποστηρίξει τη θέση του και δήλωσε πως:

«Ο Τζίμης Πανούσης δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε.

Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι! Το είχα πει τότε με το “μη με λερώσετε” και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα. Φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός»

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε πως:

«Αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό, θα ήταν “φασισμός με αγγελικό πρόσωπο”. Είναι φασιστικά αυτά που λέει»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;