Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη τον Πάνο Βλάχο»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζει τον επίμαχο στίχο που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος σε live εμφάνισή του και ξεκαθαρίζει πως δε θα κινηθεί νομικά, όπως προμήνυσε πως θα κάνει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ντόρος σχετικά με τον στίχο «μέσα σ’ ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που ακούστηκε να λέει σε live του στη Θεσσαλονίκη ο Πάνος Βλάχος, με τον γνωστό δημοσιογράφο να απειλεί να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού το πρωί της Δευτέρας, ενώ ο υπουργός Υγείας φαίνεται να διατηρεί διαφορετική στάση. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να πάει στα δικαστήρια για τις υβριστικές και απειλητικές αναφορές του τραγουδιστή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Υγείας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ, σχολίασε τον επίμαχο στίχο του Πάνου Βλάχου και την αναφορά στο πρόσωπο του. Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την νομική οδό, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ότι θα κάνει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σε ερώτηση σχετικά με το σατιρικό νούμερο του ηθοποιού Πάνου Βλάχου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

«Ο κ. Βλάχος ,δεν τον ξέρω προσωπικά, ως ηθοποιός μου είναι πολύ συμπαθής και πιστεύω πραγματικά ότι είναι ταλαντούχος. Τον έχω δει αρκετά γιατί οι γιοι μου βλέπανε την Μουρμούρα πολύ. Λοιπόν, πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, κάνουν κάτι τόσο άσχημο»

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Όταν λες, να δω σε σάκο, τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε, είναι σαν να λες θέλω να τους δω να είναι πεθαμένοι, να τους σκοτώνουν. Αυτό, όπως και να το δεις, ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κ. Βλάχου μετά, πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό. Δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη» 

Ο υπουργός Υγείας. νωρίτερα μέσα από ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), είχε δώσει τη δική του απάντηση τον επίμαχο στίχο που χρησιμοποίησε ο Πάνος Βλάχος στο live του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;