Αντώνης Κανάκης για Πάνο Βλάχο: «Το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα»
«Ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό»

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε στο σημερινό επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» να σχολιάσει τον τρόπο που αντέδρασαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Άρης Πορτοσάλτε στο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που είπε ο Πάνος Βλάχος κατά τη διάρκεια live εμφάνισής του.

«Πραγματικά έχουμε τρελαθεί με αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα. Παρακολουθείς ειδήσεις και εκτός του ότι σου μαυρίζει η καρδιά, διαπιστώνεις ότι αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Τα πράγματα που λέγονται, ο δημόσιος διάλογος, οι απόψεις που ακούγονται στην Βουλή… Τώρα στο παιδί αυτό τον Πάνο Βλάχο, που έβαλε στον ίδιο σακί τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, που είναι το απόλυτα αυτονόητο τσουβάλιασμα, ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος σε αυτήν τη χώρα είναι το ίδιο και το αυτό. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι το πιο αυτονόητο τσουβάλιασμα», επεσήμανε στη συνέχεια.

«Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση γιατί εντάξει, έχουν ελέγξει τα πάντα και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ. Να αρχίσουν να ελέγχουν και την ελευθερία του λόγου και της Τέχνης και των τραγουδιών και της σάτιρας και ό,τι θέλεις. Να μην μπορεί να μιλά κανένας σε λίγο. Και βέβαια, επειδή είναι μανούλες σε αυτή την αυθαιρεσία, τώρα όλα τα διαστρεβλώνουν. Το αφήγημα περί σάκου ότι συνεπάγεται ότι είναι…» είπε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης προτού περάσει στα υπόλοιπα θέματα του «Ράδιο Αρβύλα».

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1