ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Super League: Live Streaming
Δείτε σε Live Streaming το ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τη Super League στις 17:00.

Ματς-παγίδα στις Σέρρες έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Κόντρα στον Πανσερραϊκό η ομάδα του Φατίχ Τερίμ για την 22 η αγωνιστική της Super League (17:00).

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

11 Φεβ. 2024
Πανσερραϊκός
FT
0 - 3
Παναθηναϊκός
8'
Benjamin Verbic  (Bernard)
Apostolos Diamantis
Marios Sofianos
25'
Mathías Adrián Tomás Borges
30'
31'
Sebastián Palacios (Bernard)
Ismahila Ouédraogo
37'
Ismahila Ouédraogo
Stavros Petavrakis
46'
57'
Giannis Kotsiras
Benjamin Verbic 
Kosta Aleksić
Jefté Betancor
69'
Mathías Adrián Tomás Borges
Zisis Chatzistravos
69'
Stavros Petavrakis
75'
Maximiliano Moreira
78'
79'
Andraz Sporar
84'
Dimitris Limnios
Sebastián Palacios
84'
Bart Schenkeveld
Bernard
Paschalis Staikos
Kaiyne Woolery
84'
89'
Daniel Mancini
Tonny Vilhena
89'
Alexander Jeremejeff
Andraz Sporar
90'
Alexander Jeremejeff (Daniel Mancini)
90'
Alexander Jeremejeff

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού στις Σέρρες. Δε θέλει και πολύ για να την… πατήσει στο ματς με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Βέβαια, βρίσκεται σε καλή κατάσταση η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, καθώς προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού. Το τριφύλλι έβγαλε αντίδραση μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τώρα στοχεύει μονάχα στο τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 πόντους σε 21 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός, που θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, ο Φατίχ Τερίμ άφησε αρκετά βασικά «γρανάζια» στην Αθήνα. Γεντβάι, Αράο και Τσέριν δεν ακολούθησαν την αποστολή, με τον Τούρκο τεχνικό να τους ξεκουράζει για το Κύπελλο.

Βέβαια, υπάρχουν και οι τραυματισμοί, με τους Ιωαννίδη και Τζούρισιτς να βρίσκονται στα πιτς για τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, επέστρεψαν και υπολογίζονται κανονικά από τον Φατίχ Τερίμ οι Βέρμπιτς, Σπόραρ και Βαγιαννίδης. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό. Εντυπωσιακή η πορεία της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Τσίμπησε τον εντός έδρας βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη και ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους σε 21 αγωνιστικές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, o Oυρουγουανός τεχνικός της ομάδας των Σερρών δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, ωστόσο δεδομένα δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πηλέα και Δεληγιαννίδη οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Από την άλλη, κανονικά υπολογίζεται ο Μορέιρα που εξέτισε στο ματς με τον Άρη.

  • Απόλαυσε το ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1