Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της πόλης για το ΠΣΚ (9-11/2)
Disco Roboto / Blakaut & Tyler Carry, ΚΥΨΕΛΗ BEAT στη Δημοτική Αγορά και άλλα πολλά άχαστα events στο «Έξοδος στην Αθήνα» γι' αυτό το ΠΣΚ

Έξοδος στην Αθήνα γιατί το ΣΚ έρχεται!

Άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και μαζί της φέρνει τα καλύτερα events της πόλης. Με σύμμαχο τον καιρό και την καλή διάθεση κάτι μου λέει ότι θα περάσουμε πολύ ωραία!

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας…

Έξοδος στην Αθήνα: Partying hard

έξοδος στην Αθήνα

Disco Roboto / Blakaut & Tyler Carry

έξοδος στην Αθήνα

10/2

Το Σάββατο 10 Φλεβάρη περιφέρονται στους σκοτεινούς ορόφους της Σκουλενίου 2 οι Βlakaut & Tyler Carry (γνωστοί και ως Disco Roboto). Cold electronics, dirty waves και dark synths.
Έναρξη στις 22:00

Free Entrance

Διαβάστε περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα, εδώ!

ΚΥΨΕΛΗ BEAT στη Δημοτική Αγορά

11/2

H &beyond παρουσιάζει:
ΚΥΨΕΛΗ ΒΕΑΤ #3

Μουσική, φαγητό, δίσκοι, βιβλία και καλή ζώη
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, Δημοτική Αγορά Κυψέλης, 13.00 – 23.00, είσοδος ελεύθερη
Η &Beyond επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, για ένα ολοήμερο event που συνδυάζει μουσική, φαγητό, aperitivo, δίσκους βινυλίου και βιβλία με ελεύθερη είσοδο.
Στην ιστορική Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές της πόλης, δημιουργούμε ένα all-day περιβάλλον, από τις 13.00 έως τις 23.00. Απολαμβάνουμε δέκα ώρες μουσικής από επιφανείς selectors και DJs πόλης, δημιουργώντας ένα soundtrack που ξεκινά από easy-listening, οργανικού χαρακτήρα επιλογές και rare grooves, καταλήγοντας σε dance ρυθμούς. Παράλληλα τρώμε τα ξακουστά burgers του ‘Tarantino’ και αυθεντικές λιβανέζικες γεύσεις από το ‘Falafeladiko’. Επίσης “σκάβουμε” στην ατέλειωτη συλλογή δίσκων βινυλίου του ‘Rock & Roll Circus’, ενός από τα πιο ιστορικά δισκοπωλεία της πόλης, ενώ διαθέσιμες θα είναι και οι κυκλοφορίες του αγαπημένου μας εγχώριου δισκογραφικού label, της ‘Veego Records’. Τέλος διαλέγουμε βιβλία από τον πλούσιο κατάλογο των εκδόσεων ‘Αίολος’, ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους εκδοτικούς οίκους της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ!

Athens Coctails @ Δημοτική Αγορά Κυψέλης

έξοδος στην Αθήνα

10/2

Τα Athens Cocktails διοργανώνουν ένα Cocktail Party υπό την αιγίδα των Reverb Sessions, μία συνεργασία της Modular Expansion, του Cannibal Radio και του Μπη Σάιντ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και με την υποστήριξη των Rooster Rojo Tequila, Greenall’s Gin, Bayou Rum και The Busker Whiskey.
Τα Athens Cocktails είναι το πρωτοποριακό και διαδραστικό event, μέσω του οποίου κορυφαία bar restaurants και cocktail bars της Αθήνας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους cocktails και τους καλύτερους bartenders της πόλης. Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις.

Από το μεσημέρι στις 15:30 έως στις 23:30, με ελεύθερη είσοδο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να γευτούν τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails, στην τιμή των 6€. Στην εκδήλωση συμμετέχει με street food το πασίγνωστο Falafeladiko με ethnic γεύσεις. Θα υπάρχουν κινητά Cocktail Bars, που θα δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γευτεί υψηλής ποιότητας cocktails και να έρθει σε επαφή με υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, space disco, new wave και 80s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, DJ Chairman και Mighty Robot.

Διαβάστε περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα, εδώ!

100% techno at 2ten (Ermou 135 Basement)

έξοδος στην Αθήνα

10/2

100% Techno residents (TYPEO, Mosh Beat, Plagger & China) taking over 2ten,the infamous basement in the center of Athens.
From Techno to Hard Techno
Location: 2ten (Ermou 135, Nomads Athens Basement)
Doors Open: 00:30

Entrance: €6

Δείτε περισσότερα, εδώ!

Pre Valentine’s Party @Gazi Vew

10/2

LOVE IS IN THE AIR ONCE MORE!

– Είσαι ελεύθερ@ και ψάχνεις το ταίρι σου;
– Σκεφτεσαι να δώσεις στην αγάπη άλλη μια ευκαιρία;
– Έδωσες την ευκαιρία και θες να το γιορτάσεις;
Όποια και αν είναι η απάντηση σου, σε περιμένουμε στο Gazi View το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ για να ζήσεις τον έρωτα κάτω από τα αστέρια με την συντροφιά μιας ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗΣ ΘΕΑΣ!

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Noches Picantes Latin Party

έξοδος στην Αθήνα

9/2

Kάθε Παρασκευή η καρδιά του κέντρου θα χτυπάει σε Latin ρυθμούς!

Στον υπέροχο και ανακαινισμένο χώρο του Tropicana Latin Bar, με δυνατή ομάδα , μοναδικές μουσικές επιλογές αλλά και καταπληκτικά κοκτέιλ!

H ομάδα του Fever συναντά το Bailando Loco και σας προσκαλούν στο απόλυτο event του φετινού και όχι μόνο χειμώνα.

Δείτε περισσότερα για το πάρτι, εδώ!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

 Fer De Lance “Όλα για Όλα” The Return

έξοδος στην Αθήνα

9/2

Οι Fer De Lance επιστρέφουν μετά από χρόνια στις συναυλιακές σκηνές με μία μεγάλη συναυλία στο Gagarin 205 της Αθήνας!

  • 20.00
  • Τιμή εισιτηρίου: Από €10 (προπώληση more.com)

CURTIS LUNDY QUARTET feat. CRAIG HANDY

έξοδος στην Αθήνα

9-10-11/2

Ο μοναδικός μπασίστας, συνθέτης κι ενορχηστρωτής Curtis Lundy έρχεται στο Half Note Jazz Club, για τέσσερις βραδιές, από Παρασκευή 9 έως και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Βγαλμένος από τα καλύτερα χρόνια της straight ahead ή της hard bop σχολής της jazz – είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από πιο εμβληματικούς και περιζήτητους μουσικούς της σύγχρονης jazz σκηνής και του αυτοσχεδιασμού. Ο προταθείς για Grammy και παγκόσμια γνωστός για το στιβαρό αλλά κι εξόχως λυρικό παίξιμό του Lundy, με την τεράστια πορεία του στην μουσική, επιβάλλεται με τον ήχο του, ως o πραγματικός leader του σχήματος με το οποίο εμφανίζεται. Άλλωστε, σαν ένας αυθεντικός master του ακουστικού μπάσου, γνωρίζει το American songbook και τα standards όσο κανείς.

Χρήσιμες πληροφορίες για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

  • Half Note Jazz Club
  • Τιμή εισιτηρίου από €20 (προπώληση more.com)

 EON WAREHOUSE: MATRIXXMAN [Dekmantel] & ANSWER CODE REQUEST [Ostgut Ton]

10/2

Lineup:
MATRIXXMAN [Dekmantel, Ghostly International]
ANSWER CODE REQUEST [Ostgut Ton, Berghain]
CIRKLE x A.METZ
VRGN x KELLY CORTESE

Σημαντικές πληροφορίες για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

Date: Saturday, 10th February
Time: 23:59
Location: EON Warehouse, Emmanouil Pappa 13, Egaleo 122 42, Athens

Ticket Info:
Early bird: 15€ | General admission: 20€
Tickets: More.com | RA |six d.o.g.s wallet (available ios & android)

GADJO DILO

Έξοδος στην Αθήνα

10/2

Oι αγαπημένοι Gadjo Dilo, πιστοί στο ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, επιστρέφουν αυτή τη φορά για 2 μοναδικές εμφανίσεις στο Main Stage του Gazarte και όπως φαίνεται από την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό, θα διασκεδάζουμε μαζί τους για πολύ ακόμα!

O ιδιαίτερος ήχος των Dadjo Dilo, ο “Manouche De Grec” όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Αυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται, και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα!

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Έναρξη: 22:00

Βασικές πληροφορίες για το Main Stage

–Βρίσκεται στο ισόγειο του Gazarte και αποτελεί το ιστορικό stage που έχει φιλοξενήσει από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής σκηνής.

-Seating: Στο Main Stage ανάλογα με το event και σύμφωνα με το πλάνο που θα δείτε στην προπώληση, υπάρχει η αριθμημένη καθιστή διάταξη αλλά και ο χώρος ορθίων.

-Διαθέτει εξώστη και δύο θεωρεία.

-Δυνατότητα πρόσβασης σε ΑΜΕΑ – όχι προς τον εξώστη και τα θεωρεία.

-Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Ιάκχου.

Τιμή εισιτηρίου από €8

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ 2ος χρόνος

έξοδος στην Αθήνα

9-10-11/2

Οι φτωχογειτονιές της Νάπολης παίρνουν σάρκα και οστά για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, εκεί όπου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί δύο σπουδαίους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Μελέτη Ηλία στη γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο».

Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και αφού «κέρδισε» κοινό και κριτικούς, η «Φιλουμένα Μαρτουράνο», ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα θεατρικά έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2023 στο θέατρο Δημήτρης Χορν βάζοντας στο μικροσκόπιο τη γυναίκα, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις προβληματικές οικογενειακές και κοινωνικές δομές.

Σημαντικές πληροφορίες για την παράσταση που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα:

  • Θέατρο Δημήτρης Χορν
  • Τιμή εισιτηρίου από €18

Η ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ

έξοδος στην Αθήνα

9-10-11/2

«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», το προκλητικό και ξεκαρδιστικό έργο του θρυλικού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη και με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο Θέατρο ΗΒΗ.

Γραμμένο από τον βραβευμένο με Νόμπελ Ντάριο Φο, το «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» είναι ένα μοναδικό μείγμα σάτιρας, ευφυΐας και κοινωνικού σχολιασμού.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Θέατρο ΗΒΗ
  • Τιμή εισιτηρίου από €15 (προπώληση more.com)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
66 - 101
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
5'
63 - 55
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2