Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την οικογένειά του: «Είναι το παν για μένα, να είμαστε όλοι μαζί»
Ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία του σινεμά ο Ντε Νίρο δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στην οικογένεια του.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) σε μία νέα του συνέντευξη στο People μιλάει για την οικογένειά του και φυσικά για την 10 μηνών κόρη του, Τζία την οποία μοιράζεται με την σύντροφό του Τίφανι Τσεν (Tiffany Chen).

Κοιτώντας ένα στιγμιότυπο το οποίο τον δείχνει να είναι στην αγκαλιά του πατέρα του, ο σταρ του «Killers of the Flower Moon» λέει στο περιοδικό ότι βλέπει «πολλές ομοιότητες» ανάμεσα σε εκείνον και στα δύο μικρότερα παιδιά του, την Τζία και την 12χρονη Έλεν.

«Μου θυμίζει τα δύο μικρότερα κοριτσάκια μου όπως και ένα από τα εγγόνια μου», λέει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Ωστόσο δείχνει ξετρελαμένος με την 10 μηνών κόρη του.

«Είναι τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκιά. [Όταν] την κοιτάζω, όλα τα άλλα εξαφανίζονται. Έτσι, είναι μεγάλη χαρά και ανακούφιση να είμαι μαζί της, κάθε στιγμή. Όλα τα παιδιά ξετρελαίνονται μαζί της. Ακόμα και τα εγγόνια μου», λέει χαρακτηριστικά.

Ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην ιστορία του σινεμά ο Ντε Νίρο δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στην οικογένεια του. Αποκαλύπτει ότι λατρεύει τη στιγμή που όλη η οικογένεια Ντε Νίρο είναι μαζί. «Είναι το παν για μένα, να είμαστε όλοι μαζί και να κάνουμε ταξίδια».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
FT
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;