Ολυμπιακός: Τέλος ο Καρβαλιάλ - Ποιος θα είναι προπονητής κόντρα στον ΟΦΗ
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τη λήξη της συνεργασίας του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες, ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην αποπομπή του Κάρλος Καρβαλιάλ από τον πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ολυμπιακού θ’ ανακοινώσει σήμερα την απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία θα παίξει το Σάββατο τον αγώνα με τον ΟΦΗ με υπηρεσιακό προπονητή.

Η περίπτωση του Ολλανδού τεχνικού, Πασκάλ Γιάνσεν, δεν δείχνει να προχωρά και ο σύλλογος του Πειραιά εξετάζει άλλες λύσεις, μεταξύ αυτών και αυτή του Ισπανού, Βάσκο Μεντιλίμπαρ, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τη Σεβίλη, ενώ στις σκέψεις είναι και η περίπτωση του Κροάτη, Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων έκατσε για 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το Σάββατο στο ματς κόντρα στον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League με τον προπονητή της Κ19, Σωτήρη Συλαΐδόπουλο στον πάγκο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;