Ευαγγελία Πλατανιώτη - Σοφία Μαλκογεώργου: Προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Ευαγγελία Πλατανιώτη - Σοφία Μαλκογεώργου: Η ενημέρωση από την ΚΟΕ. Μαζί με την Ελλάδα εισιτήριο εξασφάλισε η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία και το Ισραήλ.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου έχουν εξασφαλίσει οριστικά την παρουσία τους στην καλλιτεχνική κολύμβηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Το ελληνικό δίδυμο κατέλαβε την έκτη θέση με 236.7834 βαθμούς και στη συνολική κατάταξη για την Ολυμπιακή πρόκριση (όπου αθροίζονται οι βαθμολογίες τεχνικού και ελεύθερου προγράμματος) ξεπέρασε το Ισραήλ και ανέβηκε έκτο (δεν υπολογίζεται στην κατάταξη αυτά η Κίνα, που έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Παρίσι από τους Πανασιατικούς Αγώνες). Εφόσον η Ισπανία, η Ιταλία και ο Καναδάς πάρουν -όπως αναμένεται- την πρόκριση από το ομαδικό, που ολοκληρώνεται αύριο, η Ελλάδα μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία θα πάρουν τα τρία εισιτήρια για το Παρίσι στο ντουέτο.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ

Τα κατάφεραν και αγωνία τέλος.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, το ντουέτο μας στη καλλιτεχνική κολύμβηση με την 6η θέση που πήρε στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα, πήρε παράλληλα και το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Μαζί με την Ελλάδα εισιτήριο εξασφάλισε η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία και το Ισραήλ.

Η τυπική ανακοίνωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές καλοκαίρι θα γίνει αύριο μετά την ολοκλήρωση και του τελικού του ελεύθερου ομαδικού.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;