Πρίγκιπας Χάρι: Αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη Βρετανία
Πρόσωπο που γνωρίζει την κατάσταση είπε ότι ο Χάρι μίλησε στον πατέρα του για τη διάγνωση του καρκίνου

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επιστρέψει αργότερα σήμερα στη Βρετανία, ανέφερε η εφημερίδα The Sun, για να συναντηθεί με τον πατέρα του, τον 75χρονο βασιλιά Κάρολο που διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Χάρι εθεάθη να φθάνει σε τέρμιναλ ιδιωτικών αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, όπου ζει από το 2020 μαζί με τη σύζυγό του, την Μέγκαν. Ο πρίγκιπας ταξιδεύει μόνος.

Πρόσωπο που γνωρίζει την κατάσταση είπε ότι ο Χάρι μίλησε στον πατέρα του για τη διάγνωση. Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια.

Στην ανακοίνωση των ανακτόρων δεν διευκρινίζεται η μορφή του καρκίνου, ωστόσο πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αναφέρει πως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Ωστόσο, η διάγνωση έγινε στο πλαίσιο των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 75χρονος μονάρχης για την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

Ο βασιλιάς διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν, αναφέρουν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;